Joker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 beyler kankama bi doum günü hediyesi alcam, 30-40 max 50 ytllik.. kaıkoyde bu saatte ne alabilirim. hiç anlamam böyle entel dantel işlerden... biraz böyle enteresan bişi olsun istiyorum. bakınca şaşırsın/gülsün/düşünsün gibi... arkadaşım biraz ninja vari takılır. birazda rap takılır. bu kanaldanda gidebiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 darbuka al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ninja derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 al bi çiçek kişisel bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ben 2 sene önce dela'ya vibratör alacaktım doğumgününde de taksime gittiğimde kapanmıştı erotic shop, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 uzak doğu sporlarını hafifte kültürünü seven biri işte.. neyse çıktım dolaşıp bakıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Tahta katana alabilirsin hani kemik kırabiliyo onlar kesmesede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 boken ya da bokken diye geçiyor. kadıköy çarşısında(pasaj olan) bi spor mağazası var yanında da çok çeşitli aletler satan yerler var, oraya bi bak derim. olmadı girişinde de hediyelik esya satan yerler var, mutlaka bişi bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 çakma katanalar var. 30-50 yetale civarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 2 adet nunchuck , 1 adet bonus (afro) peruk alıyosun sonra izlemeye başlıyosun arkadaşını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ulfang said: 2 adet nunchuck , 1 adet bonus (afro) peruk alıyosun sonra izlemeye başlıyosun arkadaşını Hahahahah koptum. gercekten muthis bi yontem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar