hozceri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben oyun yuzunden dayak yicem bi gün hanımdan ama hayırlısı o kadar chara adınıda verdik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bizimkisi Troll ile Orc'un aşkı. Irkları karıştırmamak lazım ama napalım gönül ferman dinlemiyor. Kız Arkadaşımın Troll'ü Benim Orc'um Ben pvp den pek zevk almıyorum ama bizim hatun arenadan çıkmıyor :)4 parça vengefulu da aldı, omuzluk kalmış hayırlısı :) Bende dün Talon of Azshara'yı aldım ayıptır söylemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Oyuna ilk başladıgımda bir arkadaşın aklına uyup druid acmıştım ( sanki kendisi oynamayı cokbilio bana druid actırıyor ) neyse tabiki hiç bişi anlamadan bilmeden sorcak kimse olmadan oynuyordum :) daha dogrusu calışıyordum oynamaya Bayan druid vardı NTV'de yönetmendi galiba Türk kendisi bana druid ile oynamayı öğretmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Abartmadıkça eşim karışmıyor. Onuda bulaştırmayı denedim bir sefer ama Onaxia keserken eee bitti mi, bu kadar mı, bütün oyun böyle mi tipi yorumlardan sonra vazgeçtim. Bazı şeyler özel kalmalı :) Aslında yan yana oynayabilsek çok eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 siz böyle sevgilim eşim vs oynuo fln diince kıskanıorum ama ben wtb gf with wow skillz :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 cant afford m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 abi süpermiş ya çok epic hatta legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bunun sonraki safhaları tramde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ahahah süper mesajmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar