Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacred

ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

Irklar(dark elf,vampire) ve meslekler ayrıntılı.. barbarmış paladinminmiş fasa fisosu deil,yanlış anlamayın bende bir diablo fanıydım ama bence eğlence dışında çok basit ve klişeydi..

Kaç kişi bilir bilmem ama 10 yıllık oyun Revenant diablo 2 den eski öyle bir oyun çıkmadı şimdiye kadar inşallah yerini doldurur..
Sosyal ağlarda paylaş

valla bn de bayaa oynamıstım diablo bi de gece vakti ı$ıkları kapardık 3-4 ark bayaa zevkli olurdu, bu ata binme olayı ile degerlendirmemek lazım bence cunku goruntuleri de cok guzeldi, msl cnbc'de savas sırasında zoom yapabiliorsnz demisti oleee diorum ben de :P[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin rullz yaf :-) güçsüz ama karizma yauww:-P lvl 90 yapmıştım lvl 80 barbar boyuna gelip yer giderdi arkasından amazon yerdi bende intikam almak için amazon yapmıştım lvl 75 sonrada içim şöyle bir raatlamıştı :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yeni cnbcde izledim ve dedimki Oha adamlar harbiden oyun yapmış...Abi Öss senesinde yapılırmı bu :p neyse bunuda atlatırız hehe. Oyunun offical sitesini bilen varmı :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...