ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Gecen gun cnbc'de oyun tanıtılırken gordum cıktı mı ? Diablo gibi galba hem atımız da var bu sefer :D kosmaktan canımız sıkılmıcak yani egr cıktıysa gorusleri ve elestirileri, cıkmadıysa da cıkıs tarihini alabilir mym ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bende gördüm ve evet diablo gibi ama çok fazla diabloya benziyor.pek güzlel benzemiyoru.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bence fena diildi hani hic yoktan zaman gecirir de cıkıs tarihini fln bilio msn ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bilmiyorum.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bence de çok güzele benziyodu. git frp oynama bu oyunu oyna daha zevk alırsın. aynı ortam aynı creepler : )[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Beyler biraz araştırırsanız o oyun diabloya 50'li koyucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Irklar(dark elf,vampire) ve meslekler ayrıntılı.. barbarmış paladinminmiş fasa fisosu deil,yanlış anlamayın bende bir diablo fanıydım ama bence eğlence dışında çok basit ve klişeydi.. Kaç kişi bilir bilmem ama 10 yıllık oyun Revenant diablo 2 den eski öyle bir oyun çıkmadı şimdiye kadar inşallah yerini doldurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Eft Hellsing doru soluyo uo-diablo karısımı bisi olcak benim kanımca mesleki acıdan bayaa gelismis oyun cunku, e tabi bi rpg de en onemli sey de skill dengesi bence[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 En önemlisi ata biniyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Ringwraith55, 27 November 2003 15:09 tarihinde demiş ki: En önemlisi ata biniyorsun :) +1 diablodan hatırlarım adamcaaz kosmaktan savasamazdı biz de ekran basında mefta olurduk...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bende baya ii bir diablocu olarak söylüyorum ciddi annamda diablodan çok daa güzel olucak bnm beklediiğim oyunlar arasında[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Baya ii bir diablocu derken çok oynadım yane yazim dedim dmnki yazımı beenmedimde böyle kendini beeğnmişler gibin[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 valla bn de bayaa oynamıstım diablo bi de gece vakti ı$ıkları kapardık 3-4 ark bayaa zevkli olurdu, bu ata binme olayı ile degerlendirmemek lazım bence cunku goruntuleri de cok guzeldi, msl cnbc'de savas sırasında zoom yapabiliorsnz demisti oleee diorum ben de :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Evet diablonun multisi çok zevkli olurdu ya wallaha yüklüyom ulen :-)şu sacred ne zmn gelcekmiş bu arda[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 eheh en iyi mage ben olacam ilk lvl 99 ben yapcam sacred de :=)[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paladin rullz yaf :-) güçsüz ama karizma yauww:-P lvl 90 yapmıştım lvl 80 barbar boyuna gelip yer giderdi arkasından amazon yerdi bende intikam almak için amazon yapmıştım lvl 75 sonrada içim şöyle bir raatlamıştı :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ehehe once barbar yaptıydım lvl 87, baktım amazon var bi amazon actım o da lvl 96 eheh icim rahattı yani :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 dark elf yapcam bir powerplay char adınıda drizzt koyucam multiye sürücem drizzt düşmanları çatlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bende guenywar koyacam :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Guenhwyvar koyacaksın[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Revenant gibi oyun yok bunlar hikaye basindan kalkamamistim günlerce, diablonun babasiydi oynayanlar bilir zaten :D[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hayırdır oyunda panter ırkı mı war Guenhwyvar koyucan? Zaknafein koy bari de benzesin[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Yauw işte nick yamukluğumu mazur görün wala oyun gelsine bişiler koyarık ya ne zmn çıkıyomuş bu oyun?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 t0rtur_19m koycam bn multinin babası olcam niaahahhaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bende yeni cnbcde izledim ve dedimki Oha adamlar harbiden oyun yapmış...Abi Öss senesinde yapılırmı bu :p neyse bunuda atlatırız hehe. Oyunun offical sitesini bilen varmı :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar