Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yillar once weplada bi hesabim vardi, daha waxxi.mine.ru iken. sonra aktive etme yanlisligi yuzunden bloke oldu veya kilitlendi onlarin degimiyle. sonra baska bi hesap aldim. bu sefer de low id isteyip almiyorlar oyunlara, nooblarla oynamak zorunda kaliyorum. ne yapacagimi bilemedim. tanidiginiz bir wepla modu varsa veya aranizda wepla modu olan varsa ve ilgilenirse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Evet buyrun benim... nasil yardimci olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 azmo bişi sorcam orda low id istiyolar ya, ben belki proyum ama daha önce oynamadım weplada. buna karşı bişi yapılabiliyomu? böle referans falan göstersek bi şekilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 oyuna girdiğin gibi idne bakılıp atılmadıysan başka yerde oynuyordum buaray yeni geldim akabinde soru sorabilrsin inanmıyorsan şeklinde klavyeni kullanmak gerekiyor ama genelde atıyolar sen bunları yazmaya kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 pek işin kötüsü ben wepla acc. alamıyorum bana yardımcı olabilecek biri varmı ? bir ara geffen adındaki arkadaş vermişti bi acc. ama yanlış anlasılmalardan dolayı geri aldı. verelim ellerine aldıkları acc. uda acc. yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 eğer düşük id ye sahip bi arkadaşınla beraber girersen oyunlara atılmazsın genelde ama tabi arkadasının xx benim ark atma pls şeklinde girmesi lazım olaya :) yada tabi bi süre oynayıp nickin insanların aklında kalmaya başladıktan sonra atılmazsın pek ama yani ben bile atılıyorum arada 7k id ile DeathLord noob+quiter at diyen gördüm o yüzden takmayın kafanıza atılmayı falan, nope bulursunuz oyun eninde sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Azmo wepla modu değildir, boş ümitler veren bir haindir. Yaptığı ayıptır. Kınıyoruz. Patide wepla modu yok zaten tamam da tanıyan falan var mı diye şey ettirdiydim, atakancım sağolsun verdi accını banlı olduğum dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 azmo aslında waxxi ama siz bilmiyorsunuz herkeslerden gizli tuttuğu kimliğini açıklamış adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Var ama vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ne göster, ne ellet, ne de ver. Doğrusu bu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bir sürü var hiçbirini vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yeni thread acmak istemedim elinde fazla acc'i olan varmı ? arkadaslarım hep weplada oynuyoda ben eurobattleda küfürbaz leavverlarla takılmaktan sıkıldım. cok dotam geldi canım sıkılıyor : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 DoGMeaT said: arkadaslarım hep weplada oynuyoda ben eurobattleda küfürbaz leavverlarla takılmaktan sıkıldım. cok dotam geldi canım sıkılıyor : / o zaman eurobattle a devam et wepladaki playerların %80i böyle çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kalaya katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ossun ossun arkadaslarım orda varsa kullanılmayan bi wepla accountu cok dürümsel yönden geri ödemeler yapılacaktır accinizi hunnarca kullanmıcam hem cici ttakılcam leaverlık küfür fln yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bunun bağlantı programını falan nerden indiriyoruz, sitesinde hiç bişi yok bakımmı yapıyolarmış neymiş. Bide şimdi bende wc kurulu ama son patch var(eurobattle.net versionu işte) Bu klasörü başka yere taşıyıp, oyunu yeniden kurup patchlersem burda ve weplada oynayabilirim dimi, öbür klasörde durur istediimde eurobattle a girerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 wbnet installer var forumda biyerlerde vardı linki onu indir. kopyalamana gerek yok istediğin zaman wbnet le 1.20 cye çekersin istediğinde zaten elinde olan 1.21 yamasıyla euroda oynarsın gayet basit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 "istediğin zaman wbnet le 1.20 cye çekersin" Nasıl yapıyoruz bunu wbnet nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Hallettim tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 2500 id'li account satılır.. Harbi bu işe gireyim lan ben. Bi kaç tane account olacaktı. fdsada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 anasını satayım ne ni mod bulduk ne acc. alabildik rekabetten korkuyorsunuz dmi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ben hislerime güvenip yüksek id li adamlar alabiliyordum oyuna ama nickine çok dikkat ederdim.Tabi bunlar oynayacak adam zor bulduğum saatlerde olurdu.Prime time larda riske girmezdim.bazıları da soru sordurturdu onları da içerde bırakırdım.soru sordurtun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 İstedigin zaman 1.20c ye çekmek nasılk oluyor? Normalde eurobattle dayım ama bu yüzden paticik in servera giremiyorum. O işin nasıl hallolucagını söylerseniz çok sevinrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bi tane de mod çıkmamış bunca zaman be helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Birde Dotatürkiye var quiter ve küfür eden azmıs 100 puan veriyolarmıs her accounta quit yada küfürde 25 puan düsülüyormus 0 olunca heap bloke ediliyormus istersen Waxxi içinde mesela bizimde var yüksek id li arkadaslarımız genelde bizimle oynuyolar bizim kurdugunmuz oyunlara giriyolar yada biz yoksa orta seviye takılıyorlar Baska bir yolda port ac oyun kur ozmn senin id takılmıyor pek host oldugun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar