Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wepla mod'u ariyorum

Eulogy

Öne çıkan mesajlar

yillar once weplada bi hesabim vardi, daha waxxi.mine.ru iken. sonra aktive etme yanlisligi yuzunden bloke oldu veya kilitlendi onlarin degimiyle. sonra baska bi hesap aldim. bu sefer de low id isteyip almiyorlar oyunlara, nooblarla oynamak zorunda kaliyorum. ne yapacagimi bilemedim. tanidiginiz bir wepla modu varsa veya aranizda wepla modu olan varsa ve ilgilenirse cok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer düşük id ye sahip bi arkadaşınla beraber girersen oyunlara atılmazsın genelde ama tabi arkadasının xx benim ark atma pls şeklinde girmesi lazım olaya :) yada tabi bi süre oynayıp nickin insanların aklında kalmaya başladıktan sonra atılmazsın pek ama yani ben bile atılıyorum arada 7k id ile DeathLord noob+quiter at diyen gördüm o yüzden takmayın kafanıza atılmayı falan, nope bulursunuz oyun eninde sonunda :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bunun bağlantı programını falan nerden indiriyoruz, sitesinde hiç bişi yok bakımmı yapıyolarmış neymiş. Bide şimdi bende wc kurulu ama son patch var(eurobattle.net versionu işte)
Bu klasörü başka yere taşıyıp, oyunu yeniden kurup patchlersem burda ve weplada oynayabilirim dimi, öbür klasörde durur istediimde eurobattle a girerim?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Birde Dotatürkiye var quiter ve küfür eden azmıs 100 puan veriyolarmıs her accounta quit yada küfürde 25 puan düsülüyormus 0 olunca heap bloke ediliyormus istersen

Waxxi içinde mesela bizimde var yüksek id li arkadaslarımız genelde bizimle oynuyolar bizim kurdugunmuz oyunlara giriyolar yada biz yoksa orta seviye takılıyorlar

Baska bir yolda port ac oyun kur ozmn senin id takılmıyor pek host oldugun için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...