CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Retri paladin ile verim alamadığımdan arenada priestimi 70ledim Arena için Disc / Holy için genelde çoğu kişinin talentleri birbirine yakında 48/13 43/18 Lock - Mage / Priest takımımız 2v2 ve 3v3 olarak. Kafamda şöyle bir talent yaptım. Enlightenment ve Improved Healing almadım ve içindede kaldı açıkcası ama çok Greater Heal kullanan bırı degılımdır o yüzden Improved cokta problem değil Onun yerine Blessed Recovery daha mantıklı geldi. Gene fikirlerinizi belirtirseniz sevınırım. Diğer yandan Enlightenmentı kesip 2x Improved Divine Sprite verdim Takımımda 2 kastır olmasından dolayı. 2x te Focused powera verdım. Enlightenment aslında gereksiz görüyorum %5 lik bir artış ama bir yandanda Setim yeterli olmadığı için alsammı diye çok dusundum ama %5 in kurtarıcagını sanmıyorum. Neyse sonuç olarak biraz fikre ihtiyacım var hala tam olarak içim rahatlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Talentın gayet güzel lakin yerinde olsam DS ve Imp DS yerine 3/3 Abso alırdım. Ayrıca gheal neredeyse hiç kullanmıyacaksın (kullanamayacaksın) Pom/renew/bind/flash bunları çok kullanacaksın yer yer IF/Poh atacaksın ama dispel'i çok çok fazla kullanacağın için uzun combatlar için abso ownz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 11 talent shadow ver bence mf/blackout cokzel oluyor bazı itemlarıda dps alırsın daha cok res gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 imp DS yerine silent resolve bir kaç puan koy bence. dispel resist çok kral oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ad3m said: Talentın gayet güzel lakin yerinde olsam DS ve Imp DS yerine 3/3 Abso alırdım. Ayrıca gheal neredeyse hiç kullanmıyacaksın (kullanamayacaksın) Pom/renew/bind/flash bunları çok kullanacaksın yer yer IF/Poh atacaksın ama dispel'i çok çok fazla kullanacağın için uzun combatlar için abso ownz... Ilerisi için dediğini düşünebilirim ad3m ama şuan için kombatlar çok uzun surmuyor. Benım gear yerlerde oldugu için :) gerçi şimdi full s1 yaptım nekadar olur bılmıyorum yarın denıcez. O yuzden + spell damage almak daha mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Fin said: 11 talent shadow ver bence mf/blackout cokzel oluyor bazı itemlarıda dps alırsın daha cok res gelir Onuda düşündümde şuandaki amacım hayatta kalmak sonra arkadasımı ayakta tutmak o yuzden şuan mantıksız geldi Aluriel said: imp DS yerine silent resolve bir kaç puan koy bence. dispel resist çok kral oluyor. Aslında guzel fikir ama neyi cıkarıcam onu bulamadım. Reflective Shield yararlımıdır? Ondada şunu anlamadım ıngılızce kıtlıgındna. Shield in absorb ettıgı toplam damage in mı %50 sini vuruyor karşı tarafa ? Yani shıeld 1300 damage Absorb etse 650 damage mı vurucak 5/5 te ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Evet aynen öyle fakat critliyebiliyor da şansına =) Bu arada RS ile SR takas edebilirsin (Dispeller classların fazlalığını göz önünde bulundurursak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ozaman onu bırakmıyım bakalım yarın gunduz daha cok yorum gelır ozaman bırdaha gozden gecırırız talentleri. Cıkamadım işin ıcınden alınası 1 2 şey daha var. Edite Edit :) SR ve RS 1600+ ratingten sonra degıstırılebılır gearımıda toparlamıs olrum resilim yeterli degıl 200 şuanda. Ondna sonra dedıgın mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Evet Reflective Shield, absorb edilenin %50 sini vuruyor karşıya . Ben olsam şu tarz birşey kullanırdım. Blessed Recovery sanıldığı kadar güzel bir talent değil bence. Teoride çok güzel gibi görünüyo ama her crit te kendini yeniliyo full heallemeden, ve direk heal değil, heal over time, 2000 crit yesen 500 heal 6 saniyede, 170-170 geliyor. Bu arada bir crit daha yesen az önceki silinyor. Mesela az önceki critin üzerine hamstring critlese, 100 dmg vursa, bir önceki 2000 nin heali boşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Aluriel said: Blessed Recovery sanıldığı kadar güzel bir talent değil bence. Teoride çok güzel gibi görünüyo ama her crit te kendini yeniliyo full heallemeden, ve direk heal değil, heal over time, 2000 crit yesen 500 heal 6 saniyede, 170-170 geliyor. Bu arada bir crit daha yesen az önceki silinyor. Mesela az önceki critin üzerine hamstring critlese, 100 dmg vursa, bir önceki 2000 nin heali boşa gidiyor. Onun uzerınde fazla durmamıstım açıkcası senın baktıgın acıdanda dusunmedım cok saol bu durumda çok gereksız bırşeymıs söyleki hunterın Auto attackıda crıtlese , Rogue unda aynı şekılde arada kaynıcak bızım talent. Ozaman onun 3 RS ye verebılırım ? Improved Divine Spritten kopamıyorum bitürlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 IDS spirit yüksekse işlevlidir pvp gearlarda yalan anlıyacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Imp Divine Spirit sevmememin nedenide açıklayım hemen. Birincisi getirisi çok çok az, 500 Spirit (ki abartı bir rakam açıkçası) olsa 50 spell dmg gelicek. 2 talent puanı veriyorsun buna. Ha PvE için olsa bütün raidi bufflasan falan anlarım da, arena için bence gereksiz son derece. İkinci olarak DS olsun PWF olsun çoğu oyun dispelleniyor daha başlarda, karşıda hunter/shaman/priest/warlock varsa bu bufflar kalıcı değil. Aynı olay Imp PWF için de geçerli, onu da sevmiyorum ben ama spirit ten iyidir gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 purge cok acayip resistleniyor. :/ özellikle druid ve priestlar tarafından. neden anlamadım. zaten global cooldown yiyen bir skil. bir purge atmak için nelerden vazgeciyorum ben o arada qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Off evet 1 tusuna basmak cok zor olsa gerek =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Buyse said: purge cok acayip resistleniyor. :/ özellikle druid ve priestlar tarafından. neden anlamadım. zaten global cooldown yiyen bir skil. bir purge atmak için nelerden vazgeciyorum ben o arada qq onun resistlenmesi senin gear ile alakalı, skillin çalışma mantığıyla değil. ayrıca eğer priest/druid gibi sınıflar resistliyorsa onlar zaten talent veriyorlar dispellenmeyelim diye, bırakta resistlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Aluriel said: Imp Divine Spirit sevmememin nedenide açıklayım hemen. Birincisi getirisi çok çok az, 500 Spirit (ki abartı bir rakam açıkçası) olsa 50 spell dmg gelicek. 2 talent puanı veriyorsun buna. Ha PvE için olsa bütün raidi bufflasan falan anlarım da, arena için bence gereksiz son derece. İkinci olarak DS olsun PWF olsun çoğu oyun dispelleniyor daha başlarda, karşıda hunter/shaman/priest/warlock varsa bu bufflar kalıcı değil. Aynı olay Imp PWF için de geçerli, onu da sevmiyorum ben ama spirit ten iyidir gene. Imp Divine almamaya karar verdim açıklamandan sonra bu durumda senin yaptıgın talent ile oynicam sanırım teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 İşine yaradıysa ne mutlu ben sadece düşüncelerimi söyledim o 2 talent hakkında. Aslında nasıl bir setup oynayacağınıza bağlı olarak diğer arkadaşın mind flay öneriside fena değil. warrior + 2 healer gibi bir setupta gayet iyi olur, sen daha ofansif oynarsın, full dispel, mana burn ve mind flay ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Lock / Mage + Ben Setupımız Mental Agility uzerınde kaldım bırde. Kısa kombatlarda çok etki edermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 3 v 3'de 11 shadow alma. Greater Heal gayet de cast edebilirsin takiminda Mage/Lock varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Dediğim gibi 11 shadow 1 dps + 2 healer takımları için kullanılabilecek bir opsiyon. Onun dışında tek healer isen yarardan çok zararı olur ona fırsatın kalmaz bile. Mental Agility en çok kullanacağın şu büyüleirn manasını düşürüyor renew, shield, pom, dispel. Hiçte fena değil bence. Yerine ne almayı düşünüyorsun peki onu almazsan ? Greater Heal cast edersin kolaylıkla, takımındaki diğer 2 class ta güzel CC sağlıyor ve doğru talent ile kolay kolay ölmeyen classlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 RMD RMP RWD RWP'ye inanilmaz zayif kaliyor yanniz sizin setup. Bol sans. 2 healer 1 warrior takimlarinin healerlarini CC'liyip Warriorlarini keserek iyi puan toplarsiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 RMD RMP RWD RWP Kısımlarını anlamadım açıkcası. Hunter çok yoruyor beni onun dışında problem yaşamıyorum. Mental agility yerine shadow olayını dusundumde oda yalan yani senin verdiğin talent doğrultusunda gidicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 R = Rogue M = Mage P = Priest W = Warlock D = Druid H = Hunter RHD de coooook ters size ama onlar su an neredeyse herkese cok ters... Dedigim gibi siz Warrior + 2 healer takimlarini yakalamaya bakacaksiniz. 2k'ya kadar yolunuz bu sekilde acik eger iyi oynarsaniz. Sonrasinda Setup yetersizligi caninizi sikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Teşekkürler Hunterın olduğu her setup ters şuan bana geardan dolayı bakalım bu akşam başlicaz ciddi ciddi uzun sure priest oynamamıstım alışmak ıcın bir kaç maç yaptık bakalım nolucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar