ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu leveling guide ı kullanan biri var mı? varsa avantajları nelerdir? bulabileceğimiz bi site var mı parasız? yada illa para lı mı almak zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Torrentlerde var ama iytice scan et virus trojan için. Guide olarak başarılı yani adım adım herşeyi açıklıyor. Kısacası hmm ne yapayım diye düşünmüyorsun sana detaylı oılarak açıklıyor onu yap bunu yap diye. Eğer saglam oynarsan hızlı lvl aldırır ama para vermeye değmez bence çünkü torrentte var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 upload ediyorum beklemede kal Edit: Anam warezemi girdik yoksa http://rapidshare.com/files/85578185/briankoppsguide.zip.html buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 teşkkürler upload etmişsin de 400 küsür MB lık bi sürümü var onun.. tam sürüm yani.. o da parayla alınıyor ne yazıkki.. sadece o sürümü kullanan arkadaş var mı die bi sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 öyle bir sürüm yok kardeşim o brian denen zeki arkadaşın para kazanma taktiği.guide'ı nete düştüğü için öyle yazmış.400mb'lık guidemı olur simülasyonmu bu.Tek versiyon var oda bu upload ettiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu zaten arkadaşımda var 400 mb lığı.. setup şeklinde. senn verdiğin yanlış demiorum yada yalan da demiorum sadece senin verdiğin bende var zaten. kaldı ki ben sadece yararlı mı nedir ne deildir die sormustum ama kasıp o kadar upload ettiğin içinde teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bişey değilde 400mb'lık olanını ilk defa duyuyorum.Daha içine ne koyabilirki ama varsa bulursan bizede bi haber et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bakıcam işte bende baya merak ettim.. tabi onda olan sürümde questlerin yerlerini hangi levelda nereye gitmen gerektiğini gösteriyor.. bakalım yarın elime geçicek sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 alla alla 400 mb olan ne ki? http://www.briankopp.com sitesi gormedim oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Joana's videolu yapıcaktı bitane belki bu vatandaşta yapmıştır. O yuzden 400mb tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yaf bu lvling guide lar paso hunter .. hunter oynayan adam zaten çok rahat kasar.. bi kere hunter oynadım hayatımda 49 lvl yaptım 3 günde, çok rahatsın .. ve meslek ve para fln da kasmıştım .. priest kassınlar bakalım o kadar sürede 70 olabilecek mi bu arkadaşlar :) .. Warrior desen öyle roq desen öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Priest ile kasarkende rested varsa team bulup kolayca instace yapma ve cok hızlı XP alma şansın oluyor aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Absolut said: Priest ile kasarkende rested varsa team bulup kolayca instace yapma ve cok hızlı XP alma şansın oluyor aslında :) Full serverda fln kasarsan bi nevi .. ama 60 dan sonra priest kasmak ölüm max 4 mob kesersin oturup su içersin :) Bi arkadaşım kasıyodu ki şimdiye kadar gördüğüm en hızlı lvl kasandır tanıdığım 60 da arkadaşın priestini kasıvercekti 69 oldu yeter dedi çektiğim dayanamıcam artık diyip bıraktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sanmıyorum 400mb lık bir guide olsun veya setup falan , duymadım hiç şuana kadar, bende bu bahsedilen guide var fakat QUesthelper denen addon dan sonra hiç gerek kalmadı :) rafa kaldırır bunları artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bizim serverda ilk 70 priest ti ayni sekilde guilddada ilk priestler 70 oldu ha hepsi shadowdu o ayri ama benim gordugum en hizli level aksanalr priestlerdi TBC geldiginde onalri pally ler ve hunterlar izledi 70 i en gec dingliyenler warriorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben kullandım gayet başarılı hızlı level atlatıyor...du taaaki son patch ile quest levelları düşene experiancelar artana kadar şimdi kendin kas daha kolay öbür türlü guide'ın update edilmiş olması lazım yeni patch e göre... yoksa lvlları düşük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 alinni said: Absolut said: Priest ile kasarkende rested varsa team bulup kolayca instace yapma ve cok hızlı XP alma şansın oluyor aslında :) Full serverda fln kasarsan bi nevi .. ama 60 dan sonra priest kasmak ölüm max 4 mob kesersin oturup su içersin :) Bi arkadaşım kasıyodu ki şimdiye kadar gördüğüm en hızlı lvl kasandır tanıdığım 60 da arkadaşın priestini kasıvercekti 69 oldu yeter dedi çektiğim dayanamıcam artık diyip bıraktı :) bencede bıraksın spirit tap var nasıl 4 mobda su ıcıyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Al yanına bi tane lvl kasan warrior veya rogue veya daha güzeli warlock hatta hatta en güzeli mage. O dotlasın AoEslesin 10 - 15 moba sen healle bi anda maceranın tadına varın. Amma çok yabancı kelime kullandım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o diilde absolut ne pk keserdi be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hehe sorma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar