Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel universite tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgi. ayrıca okudugun bölümden çok okudugun yerin önemi varmış. uygulamalı olarak malesef tecrübe ettim :( üni'nin bişi kattığı yok eğitimsel olarak. maksat muhabbet. oranın kattığını 1 yılda kendinde öğrenebilirsin.(max 2 yıl - hemde daha iyisini yarı fiyatına)
Mesaj tarihi:
Keşke 4 sene boyunca senden ücret almayacak ve mezun olduktan sonra seni işe alıp maaşından okul ücretini kesecek bir yer bir okul olsa. Var mı öyle bir yer? :(
Mesaj tarihi:
ivy said:
ivy said:

ben lisans diplomasından bahsetmiyorum parayla alınan dediğim normal kurs diplomaları

okumaya inanmak dediğim de bu zaten eralpcim
Diploma denmez ona, deniyorsa bile burada kastedilen lisans egitimi. Asiri sacmalamissin bir de yag gibi uste cikiyorsun hala.

Kaldi ki, o kurslari lise bebeleri verir allaskina, sallayan var sanki o belgeleri.
Mesaj tarihi:
parayla diploma diye bir şey olsa keşke ama yok malesef.
bu arada özyeğin ne lan ne biçim isim
özkaynak suları
öz ankara dönercisi
öz şampiyon kokoreç vardır içinde.
Mesaj tarihi:
bayag gec gordum

cevir kazi yanmasinin en asmisini yapmissin sen ivy

once su ozel uni vs parayla diploma satar sonrada ben lisans demedimki egitim programi dedim. Zaten konuyu acanda 99 saatte photoshop ogrenelim dersini ariyordu. Birde okudugumuzu anladik mi vs.

ivy said:
ivy said:

ben lisans diplomasından bahsetmiyorum parayla alınan dediğim normal kurs diplomaları

okumaya inanmak dediğim de bu zaten eralpcim
Mesaj tarihi:
throine said:
Sabancı, Koç diye üniversite adı oluyor Özyeğin neden olmasın. :)

Onların bi önceden biriktirdikleri karizmaları var. Özyeğin, soyadını markalaştırmadı ki hiç :)

Ayrıca o binadan da kampüs olmaz. Umarım taşınmayı düşünerek o binaya o kadar yatırım yapıyorlardır. TOBB ETÜ'nün kampüsü bile daha iyidir yani :P:P
Mesaj tarihi:
yesil alan olacak mi diye sormustum, verdikleri cevapta kampus konusunu da islemisler.
Altunizade’de 2008 Eylül’de hizmete girecek olan Kampüsümüz bir şehir kampüsü olup fazla büyük bir yeşil alanı bulunmayacak. En büyük avantajı yaşamla iç içe hareket imkanı sunacak olması. Üniversite topluluğumuz büyüyüp kalabalıklaştıktan sonra ise çok büyük bir kampüse taşınacağız ve orada yeşil alanlar çok daha fazla olacak.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hukuk ve işletme fakültesi için bahçeşehir üni'nin akademisyen kadrosu gerçekten çok iyidir.
bilkent koç sabancı ve bilginin de iyi olduğunu duydum okuyan arkadaşlarımdan.
  • Yeni Oluştur...