Alcadras Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kendisi zaten işletme bölümünde bilkente rakip olamayız ama 2 numara olmayı hedefliyoruz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bilgi. ayrıca okudugun bölümden çok okudugun yerin önemi varmış. uygulamalı olarak malesef tecrübe ettim :( üni'nin bişi kattığı yok eğitimsel olarak. maksat muhabbet. oranın kattığını 1 yılda kendinde öğrenebilirsin.(max 2 yıl - hemde daha iyisini yarı fiyatına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 baskent üni ye gelmeyinde nereye giderseniz gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Keşke 4 sene boyunca senden ücret almayacak ve mezun olduktan sonra seni işe alıp maaşından okul ücretini kesecek bir yer bir okul olsa. Var mı öyle bir yer? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bazı özel üniversiteler öyle koşullar altında burs veriyor araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ivy said: ivy said: ben lisans diplomasından bahsetmiyorum parayla alınan dediğim normal kurs diplomaları okumaya inanmak dediğim de bu zaten eralpcimDiploma denmez ona, deniyorsa bile burada kastedilen lisans egitimi. Asiri sacmalamissin bir de yag gibi uste cikiyorsun hala. Kaldi ki, o kurslari lise bebeleri verir allaskina, sallayan var sanki o belgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben sevdim bu Özyeğin Üniversitesi'ni. :D Hemen araştırmalara başlıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 parayla diploma diye bir şey olsa keşke ama yok malesef. bu arada özyeğin ne lan ne biçim isim özkaynak suları öz ankara dönercisi öz şampiyon kokoreç vardır içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Sabancı, Koç diye üniversite adı oluyor Özyeğin neden olmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Adam bir daha mesaj atmamış siz hala kavga ediyorsunuz XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bayag gec gordum cevir kazi yanmasinin en asmisini yapmissin sen ivy once su ozel uni vs parayla diploma satar sonrada ben lisans demedimki egitim programi dedim. Zaten konuyu acanda 99 saatte photoshop ogrenelim dersini ariyordu. Birde okudugumuzu anladik mi vs. ivy said: ivy said: ben lisans diplomasından bahsetmiyorum parayla alınan dediğim normal kurs diplomaları okumaya inanmak dediğim de bu zaten eralpcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 throine said: Sabancı, Koç diye üniversite adı oluyor Özyeğin neden olmasın. :) Onların bi önceden biriktirdikleri karizmaları var. Özyeğin, soyadını markalaştırmadı ki hiç :) Ayrıca o binadan da kampüs olmaz. Umarım taşınmayı düşünerek o binaya o kadar yatırım yapıyorlardır. TOBB ETÜ'nün kampüsü bile daha iyidir yani :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yesil alan olacak mi diye sormustum, verdikleri cevapta kampus konusunu da islemisler. Altunizade’de 2008 Eylül’de hizmete girecek olan Kampüsümüz bir şehir kampüsü olup fazla büyük bir yeşil alanı bulunmayacak. En büyük avantajı yaşamla iç içe hareket imkanı sunacak olması. Üniversite topluluğumuz büyüyüp kalabalıklaştıktan sonra ise çok büyük bir kampüse taşınacağız ve orada yeşil alanlar çok daha fazla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 MBA de sizce Bilkent mi Sabanci mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bilkent aga, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Bu Koç'un masterlarına baktım. Scholarship yok hiç. Ögh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 HARVARD derim.dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Oğlum çağırdılar da Harvard'dan gitmedim ya. Yurtdışı düşünmüyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Prawler said: Bu Koç'un masterlarına baktım. Scholarship yok hiç. Ögh! Nası yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 http://www.ku.edu.tr/ku/index.php?option=com_content&task=view&id=2838&Itemid=3150 Yok işte. Vermiyoruz demiş yetkililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 iyi halt etmişler sanki okulumuz Harvard anasını sathim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sabancı öğrenciyi daha fazla destekliyor burs açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hukuk ve işletme fakültesi için bahçeşehir üni'nin akademisyen kadrosu gerçekten çok iyidir. bilkent koç sabancı ve bilginin de iyi olduğunu duydum okuyan arkadaşlarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 her üniversitenin belli fakültelerinin akademisyen kadrosu iyidir. bahçeşehir'in mimarlık fakültesinin akademisyen kadrosunu merak ediyorum, nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar