C3nK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Özel üniversitelerin puan durumlari nasil kac puanla aliyorlar.Baraji gecmek yeterlimi girebilmek icin.puansiz özel üniler hangileri tavsiyede bulunabilecek varmi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 okumak istediğine bölüme karar verdin mi? vermediysen sabancı tabi ki. bildiğim bölümler arasından biyoinformatik ve bilgisayarın iyi olduğunu söyleyebilirim (liseden vs tanıdıklarım var oralarda okuyan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Sabancı, Bilkent, Koç. Ha ben seçecek olsaydım Bilkent'i seçerdim sanırım. Ama mesela Diş Hekimliğinde de Yeditepe iyi. Bölümüne göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Puan konusunda sıkıntı yaşıyorsan, baraj derdin varsa, bölümünü belirlediysen ona göre tavsiyede bulunalım. Çünkü popüler özel üniversitelerin burssuz kontenjanları dahi yüksek. (Hemen bkz. Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri - 313.441) bir de tabii ki alanın ne? açıklama: Ardeth dedi diye sabancıyı örnek gösterdim. Sabancı 'milliyetçiliği'nde son nokta değilim :) edit: 'de' diye güzel bir bağlacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 benim daha cok tavsiye istedigim baraji gecip girebilecegim bir özel üniversite.Öle populer özel üniversitesi tavsiyesi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ozaman için rahat olsun sen barajı geç mutlaka girersin bi yere zaten etraf üniversite kaynıyor artık hele ki şehir sınırlaması da yoksa ohooo 2yıllık okursun ya da kıbrısa falan gidersin çok sorun olcağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hayat okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Daesu said: hayat okulu itiraf.com (bkz.serbest çağrışım) ne yaparsan yap ama asla devlet ünisinin özel bölümüne girme. Ben ege nin paralı 2 yılı yurtdışında iki yılı egede olan programına girdim...Ben mi girdim o mu girdi belli değil.Yök arada yazı yollar ücretleri zırt pırt değiştirir,okuldaki akademik özgürlük denen bi zımbırtı yüzünden (yani hocalar istedikleri herkes hakkında herşeyi düşünebilir.Bölüm başkanı bile hocalara emir şeklinde yazı yollayamaz herşey tavsiye niteliğindedir.Canı isterse uygular vs vs ) paralı okuduğum için bilimum derslerde notumu düşüren hocalar,öğrenci işlerinde işimi yapmayan sallayıp duran garip sekreterler gani.. Sekreterden "bizim öğrencilerind ers programı asıldı ama seninkini bilmiyorum.." sözünü duyup,elimdeki ege öğrenci kartına bakıp nerenin öğrencisiyim lahn ben.diye düşündüğümü Bölüm başkanından "Biz size burada pek iyi karşılanmadığınızı hissettirmemeye çalışıyoruz." sözünü duyduğumu söylesem heralde yeterli olur. Öğrenciler ayrı bi dert zaten, "Bak bak bu işte o paralı okuyanlardan biri.." diye parmakla gösterildiğimi,Sınavda bi arkadaşa "ay bunlar mı o paralı okuyanlaaaar." diyen gerzek bi hatunun olduğunu biliyorum.Gerçi arkadaş "istiyosan sana da verelim azcık para." diyerek iftiharımız olmuştu ama neyse :P oha..içimde biriktirdiklerime gel olmuş resmen :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ivy said: ozaman için rahat olsun sen barajı geç mutlaka girersin bi yere +1 mamafih, ne amaçla üniye gideceğine göre değişir fakat, barajı zar zor geçip özel üniye gitme derim ben. ulan amma edik çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bilgi'nin puanlar çok yüksek değil.Sosyal bir bölüm istiyorsan eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bilgi derim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hem genco var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 girersin kadir hasa bahçeşehire fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 evine en yakın olana git madem amaç bi diploma almak üniversite de çok farketmez ozaman hatta açıköğretimden al 2 yıllık bölüm de önemli değil anladığım kadarıyla git bilkente başkente ufuk üniye atılıma abi bende bu kadar para var bu paraya ne diploması olur diye sor mutlaka yardımcı olur açıkta bırakmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Arel Üniversitesi http://www.arel.edu.tr/arel/iletisim/index.php yoldan geçerken bakınca fena gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ivy uzanamadigin ciger bok atma bu kadar basit kim almis parayla o okullardan diploma getir goster bakalim nasil acik iftira atiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Orda parayla okunuyor ivy. Parayla diploma sattiklarini sanmiyorum. Hem adam para kazaniyor mezun etmese daha iyi. Okutur 7 sene birakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ahaha canlar sakin ben lisans diplomasından bahsetmiyorum parayla alınan dediğim normal kurs diplomaları örnek istemişsin hemen vereyim misal atılım üniden abimin bilgisayar bilmemne bişeyleri diploması var. parasını verdi sora 3 ay sora gitti sınavına girdi ve aldı ders mers görmedi. yani neymiş? parasını verdi diplomasını aldı sonraa ufuk üniversitesinde 2001 ya da 2002 yılında (emin değilim) kuzenim 3 tane dersini satın aldı okulunu öyle bitirdi 2yıllık bişey okuyordu ama 3. yılıydı sona kalan 3 dersi için uygun fiyat ayarladı. ayrıca uzanamadığın ciğer derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ivy said: sona kalan 3 dersi için uygun fiyat ayarladı. Nasıl yani..helalinden X YTL çalışır sen beni geçir bunlardan ağa şeklinde mi???! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hakkaten tamam, blimeden konuşma falan denir de, uzanamadığın ciğere bok atma demek nedir yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 buarada türkiyede sistemini ve mentalitesini iyi oturtamamış özel üniversiteler gerçekten parayla diploma satmaları gerektiğini düşünüyorlar, popülariteleri artsın öğrenciler gelsin diye bol kepçeden not dağıtıyorlar vs. Sistemini ve mentalitesini iyi oturtamamış kısmı önemli ama tabi; sabancı, bilkent vs iyi. Onlar üniversite olduklarını kavramış yerleşkeler (sabancı deyince aklıma direk yerleşke kelimesi geldi ondan öyle dedim sdf), diğerleri kurs sanıyor kendini harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hukuk ya da iletisim fakultesiyle ilgili birsey okumak istersen bahcesehiri onerebilirim. Zaten agir bir brans okumak istemedigin belli , muhendislik , hukuk falan yaramaz aslinda , iletisim fakultesi seni paklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben tekrar soyluyorum okula ugramamis, sinavlara girmemis, parasini verip (gerekirse 1 milyon dolar) almis bir tane adam soleyin, istediginiz yerde yemek benden bu kadar iftira atmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İletişim Fakültesi olarak Kadir Has'ı öneririm . Tabi çok popüler ve büyük olsun diyorsan bilemem çünkü çoğu kişi böyle düşünüp Bilgi Üni.'yi tercih ediyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 gir ışık üniversitesine aynı oda da kız-erkek kalabiliyorsun kötü emellerini rahatlıkla gerçekleştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar