Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 http://community.livejournal.com/worldofwarcraft/6454495.html adamlar 3 kisi molten core u temizlemisler vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 xloot güzel birşeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hiç bakmadım ama aralarında kesin paladin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yok paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 heh neden paladin olsun ki? oyunun en iyi healerını, en iyi tankını ve en iyi hibridini almışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 solo garr kesmis warrior versek? http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2111792929&sid=1 tabi paladine ne gerek var. allynin %40 i aptal zaten en kullanissiz class ile oynuyorlar. hordeunda %20si embesil ki oyundaki en gereksiz class ile oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gecen bi video vardı 3 paladin onyx kesiodu. ondan ilham aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla bm bir hunterin azuregos mu ne onu solo kestiğini gördükten sonra bunlar normal kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bodoz nerf i yedi ama ondan sonra mend pet .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Sam said: heh neden paladin olsun ki? oyunun en iyi healerını, en iyi tankını ve en iyi hibridini almışlar zaten. koş katıl en iyi whiner eksik kalmasın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Fin said: Sam said: heh neden paladin olsun ki? oyunun en iyi healerını, en iyi tankını ve en iyi hibridini almışlar zaten. koş katıl en iyi whiner eksik kalmasın =p haha, süper ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yaa canım cekti bugün bi mc grbu kurmayı denicem 4 5 kişi söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Fin said: Sam said: heh neden paladin olsun ki? oyunun en iyi healerını, en iyi tankını ve en iyi hibridini almışlar zaten. koş katıl en iyi whiner eksik kalmasın =p ahaha yıkıldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bc öncesindeki fantazimi gerçekleştirmişler hayattan bir beklentim kalmamış gibi hissediyorum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Fin said: Sam said: heh neden paladin olsun ki? oyunun en iyi healerını, en iyi tankını ve en iyi hibridini almışlar zaten. koş katıl en iyi whiner eksik kalmasın =p puhahahahaaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 neden? buffa ihtiyacı olan sınıflar değiller ki benim uzmanlığımdan faydalansınlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sam sana dogumgununde aglama duvari yaptircam bi tane;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 cin seddi ayarinda olmasi lazim anca keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yanina bi de shman warlock druid vs taslama duvari oohh mis tescilli whiner olur orda mllet gelip:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar