Valeron Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Arkadaşlar yeri tam kestiremediğim için buraya açtım,eğer yanlışsa taşınır umarım kusuruma bakmayın.Sorum şu Uykusuz adlı haftalık mizah gazetesini biliyodur büyük bi kısmımız,bu gazetenin bende 1-2-3 belki ek olarak 4.bölümü eksik.Bunları nasıl temin edebilirim,gazetecilerde cilt şeklinde yok.Teşekkür ederim yanıtlara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 derginin en arka sayfasında yani amatörler bölümünde adresi yazıyo ordan gidip alabilirsin belki piyasada da satan olursa bulursun ki bende 1. sayıdan son sayısına kadar var satmam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 benim aklıma gittigidiyor veya diğer siteler geldi olabilir bakmak lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kadıköydeki sahafları gezebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bende var eğer istanbuldaysan renkli fotokopi falan yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 uykusuz gazetesi diil o.. Uykusuz dergi. yani sen onu gazete gibi okuyorsan bence aldığın sayıları da bırak biyere alma yeni sayı falan. rofl. gerçi mizah öğesi olarakta demiş olabilirsin gazeteyi dimi böyle bi ihtimalde var. neyse neyse... bende var pm den adres yolla ödemeli kargodan vereyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 arkadaşım dergi formatı ile gazetenin formatını git öğren sonra gel konuş,adamın sinirini bozma .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 valla üzerinde uykusuz dergisi yazıyor dergi yazıyor. ben 7 yaşımdan beri takip ediyorum ve bunlar mizah dergisi diye geçiyor. babıali deki dinazorlar bile mecmua diyor. sen gazata diyorsun. arkadaşım diyorsun. zor olmaz böyle arkadaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 nolur arkadaş olalım ya : ) gazete veya dergi özünde anlatmak istediğim mesajı verdim sorun yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bana kavramları önemsiz görüp mesaja odaklan dediğin sürece benim açımdan da sorun yok. sonuçta amaç başka. istersen hala gönderebilirim sana o ilk sayıları ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Chaotic said: uykusuz gazetesi diil o.. Uykusuz dergi. yani sen onu gazete gibi okuyorsan bence aldığın sayıları da bırak biyere alma yeni sayı falan. rofl. gerçi mizah öğesi olarakta demiş olabilirsin gazeteyi dimi böyle bi ihtimalde var. neyse neyse... bende var pm den adres yolla ödemeli kargodan vereyim sana. amba terslemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kargo ile değilde benim doğrudan temin edebileceğim bi yer varsa daha makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abi sen istanbulda oturmuyormusun. bence atla git istiklale sanırım orda uykusuzun yeri. bizzat kendilerinden al. çarşambaları amatör günü o gün uğrayabilirsin mesela. oda olmadı bizim izmirde eski kitapçılarda falan var. istanbulda da kesin vardır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 en mantıklısı oraya gitmek ama orda bulurmuyum diye de düşünüyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bence git gör adamları. ben istanbulda çalışırken penguene gitmiştim. bacanak falan diyorlar birbirine komik koala gibi adamlar aslında :) çok eğlenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 türkçe bilmeyen adama türkçe öğretiyor sanki .ne gereği var onu yazmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bana mı yazdın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Spastik_Serce said: türkçe bilmeyen adama türkçe öğretiyor sanki .ne gereği var onu yazmanın. bana yazdı sanırım. ama bu bana biraz iced earth le metallicayı aynı kefeye koymak gibi geldi. ondan müdehale ettim. yani biri power diğeri trash/heavy metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Benim arkadaşım ender var ona sorarım istersen gidip eski sayıları edinmek mümkün mü diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar