Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuz almak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yeri tam kestiremediğim için buraya açtım,eğer yanlışsa taşınır umarım kusuruma bakmayın.Sorum şu Uykusuz adlı haftalık mizah gazetesini biliyodur büyük bi kısmımız,bu gazetenin bende 1-2-3 belki ek olarak 4.bölümü eksik.Bunları nasıl temin edebilirim,gazetecilerde cilt şeklinde yok.Teşekkür ederim yanıtlara ...
Mesaj tarihi:
uykusuz gazetesi diil o..
Uykusuz dergi.
yani sen onu gazete gibi okuyorsan bence aldığın sayıları da bırak biyere alma yeni sayı falan.
rofl. gerçi mizah öğesi olarakta demiş olabilirsin gazeteyi dimi böyle bi ihtimalde var. neyse neyse...

bende var pm den adres yolla ödemeli kargodan vereyim sana.
Mesaj tarihi:
valla üzerinde uykusuz dergisi yazıyor
dergi yazıyor.
ben 7 yaşımdan beri takip ediyorum ve bunlar mizah dergisi diye geçiyor.

babıali deki dinazorlar bile mecmua diyor. sen gazata diyorsun. arkadaşım diyorsun. zor olmaz böyle arkadaşlık.
Mesaj tarihi:
bana kavramları önemsiz görüp mesaja odaklan dediğin sürece benim açımdan da sorun yok. sonuçta amaç başka.
istersen hala gönderebilirim sana o ilk sayıları ;)
Mesaj tarihi:
Chaotic said:
uykusuz gazetesi diil o..
Uykusuz dergi.
yani sen onu gazete gibi okuyorsan bence aldığın sayıları da bırak biyere alma yeni sayı falan.
rofl. gerçi mizah öğesi olarakta demiş olabilirsin gazeteyi dimi böyle bi ihtimalde var. neyse neyse...

bende var pm den adres yolla ödemeli kargodan vereyim sana.

amba terslemişin
Mesaj tarihi:
abi sen istanbulda oturmuyormusun.
bence atla git istiklale sanırım orda uykusuzun yeri. bizzat kendilerinden al. çarşambaları amatör günü o gün uğrayabilirsin mesela.

oda olmadı bizim izmirde eski kitapçılarda falan var.
istanbulda da kesin vardır yani.
Mesaj tarihi:
Spastik_Serce said:
türkçe bilmeyen adama türkçe öğretiyor sanki .ne gereği var onu yazmanın.

bana yazdı sanırım.
ama bu bana biraz iced earth le metallicayı aynı kefeye koymak gibi geldi. ondan müdehale ettim. yani biri power diğeri trash/heavy metal.
  • Yeni Oluştur...