Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darfur canisini ağırlamaktan şeref duyarız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya dedesi Osmanlı yı sırtından vurmuş. Mekke Medineyi koruyan askerlerımızın karnını deşen bir adam Devlet bilmem ne seref madalyası vermiş bir hökömetimiz var. Nolaak katledeilen bebekler ya da tecavüz edilen kadınlara. Telekomun %5 inide bunlara satalım, babamızın malı gibi satalım.
İNSANLIK SUÇU İNSANLIK SUÇUDUR.
Bizim tarihimiz fransızlar gibi mi onlarla karşılaştırıyorsunuz bizi?
Bu işlere karşı çıkmak insanın onurundan gelir. İnsan onuru kadar yaşar istediği kadar parası olsun onuru olmazsa insan değil hayvan olur.
Ha sen iş adamı olarak git orada işini yap. Ama bu adamı devlet töreniyle karşılama,davet etme .Gerçeklermiş peh. Sen bu ülkenin gerçeklerini git bir ilköğretim okulunda öğretmenlere sor.
Anıtkabir de kopşonlu adamın işi ne? Kutsal bir mekan orası. Orada emperyalizme,katliamlara,karanlığa karşı savaşmış en büyük asker yatıyor,bebek katillerinin ne işi var? Tabi bazılarının çok hoşuna gitmiştir bu. İstiklal marşını doğru düzgün okuyamayan,resmi geçitte tesbih çeken,ilköğretim okuluna mescit açanların. Çünkü Anıtkabire baktıkça babalarının belli olmasından duydukları üzüntü perçinleniyor.
Kusura bakma Atam kutsalını koruyamadık.
Şöyle düşenelim apo yakalanmamış olsaydı ve k.ırakta devlet başkanı olsaydı o şerefsizi davet eden devlete ne gözle bakardık?
Irakta abdye karşı durduk ne kazandık denmiş. Şu cümlenin muhattabı olmamayı;
^^Türkiye,ingiltere,abd ve müttefikler, ırakta onbinlerce ıraklıyı öldürdü.^^
Eskiden insanlar onurlu olmasalar bile öyle davranmaya çalışırlardı.
Büyük Türk devlet adamı özaldan sonra bu hale geldi toplum.
Herkeste bir köşe dönücülük,bir paraya tapma.
Rüşvet yemeyen memur enayi,çünkü benim memerum işini bilir. Anayasa yargı adalet gereksiz,çünkü anayasa birkere delinmekle birşey olmaz.
Demogoji yaptım.Çünkü ben çalışmak nedir bilmeyen jiple geçen abdye kaçmak isteyen bir conconum. Ya da onur denilen şeyi savunmaya çalışan bir insanım.
Morgta yığılı bebek cesetlerinin sorumlusunun çankayada ağırlanmasını savunan özellikle her topicte akp yalakalığı yapan arkadaşlara selam yolluyorum.
Newdonis koş biri akpyı eleştirmiş.
  • Yeni Oluştur...