sanchez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Druidimi feral kastım öyle giderken elemental yaparım diye düşündüm elemental trainera gittim questi aldım 50 levellerde falan bi kaçta herkeze açık olan reçeteleri öğrendim hatta bi kaçını yaptım ama questi tamamlayamadım hiç zaman olmadı 70 oldum karakteri resto yapim dedim hala elemental questi logtaydı abandon ettim tribal leatherworkera gittim şu an bana tribal leatherworker olmak için gereken questi vermiyor. Nası tribal yapıcam bu charı ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Öncelikle elemental trainerine gidip unlearn et elementali 50g gibi bi bedel ödemen gerekecek sonra tanarisde "Steamwheedle Port" da bita gnome amca var orada hemen sağda masanın üstünde bi kitap var "Book Soothsaying for Dummies" isminde oradan yeni uzmanlığını seç sonra gidip tribal trainerden alabilirsin reçetelerini. Gnome amca için koordinatlar "65.28" gibi bişi olması lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 tamam da ben elemental leatherworkingi öğrenmedim yani unlearn de edemiyorum haliyle o questi alıp yaptıktan sonra mı unlearn etsem tanaristeki dayıyada gittim o da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Tribal için gerekli questleri yaptın mı Feralas'ta? Yeti Hide ile ilgili olanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ikisini yaptım onları bitirmek gereklimi questi almak için çünkü tribal leatherworker questi dahi vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Evet gerekli, Elemental Questini abandon edip denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Elemental questini abandon ettim de vermiyor questi feralastaki questleri yapim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar