Kortez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oncelikle arama yaptigimi bildirmek isterim. forum kirliligi icinde hepinizden özür dilerim. Benim sorunum 56b mage skillinde. Bir sekilde adam buyu cekerken silahı equip ettirip yani eline alıp kosarak buyu atabiliyor. sadece bu sekilde çalışıor. bir item verdirsem buseferde freezetimeda bekliyor. run uo gibi bişey oluyor buseferde. bunu nasıl halledebilirim.
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bilinen ve kullanılan en global çözüm herkesde bulunan global bi eventte @spellcast triggerı altında kontrol ettirmekti zamanında. şimdi daha orjinal birşey varmı bilemiyorum :) said: on=@spellcast if ( == t_spellbook) if !(( == t_light_lit) || ( == t_light_out)) findlayer(2).unequip endif elseif !( == t_weapon_mace_staff) findlayer(1).unequip if !(( == t_light_lit) || ( == t_light_out)) findlayer(2).unequip endif endif
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 thelegbra denedm fakat bununla ılgılı deıl. cunku bonuslardan kaynaklnıor bonusları kaldırınca sorun ortadan kalkıor.
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kaldırıp eklediğin yeri yapıştırırsan neyin neyle anlaşamadığı konusunda mantık yürütebiliriz :) şöyle bişey var, spellcast altına mesela benim yazdığım kodu yapıştırıyorsan ve bu koddan önceki herhangi bir döngü return 1 ile spellcast triggerını sonlandırıyorsa bu kod işlenmez. belki de ondandır :) hatta büyük ihtimal ondandır.
Mike Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kullandığın freezetime sistemi spellfreeze mi?
Öne çıkan mesajlar