mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 arkadaşlar ben oyun indirdim interneten 7 tane .rar dosyası içinde şimdi bunları nasıl açıcam ve oyunu kurucam tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 7-zip adlı programla açabilirsin rar dosyalarını. Oyunu nasıl kuracağın da muhtemelen oyunu indirdiğin yerde yazıyordur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 .rar dosyalari icin winrar kendi programi varken niye 7-zip önerdin merak ettim, hic kullanmadimda ne gibi bir artisi var? artisi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ehehe mawiman, oyunda 7 tane rar dosyası olmasıyla 7-zip arasında baglantı kurmaya calısıcak simdi, tam yerinde olmuş program =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Winrar shareware, 7-zip open source. Ayrıca 7-zip her işimi görüyor ve daha lightweight bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 7-Zip açık kaynak kodlu, dolayısıyla bedava bi yazılım. Ama WinRar hem paralı, hem de bedava sürümünü indirdiğinizde bi süre sonra durmadan "satın al abi pls" diye kafanızı ütüleyen bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kırek var yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Abi ben tırsıyorum valla artık kırenkten mırenkten. Yok spydı yok trojandı, saçma malware sokar falan. Hem en basitinden, onunla uğraşması var ya, ara bul indir kopyala yapıştır vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 torrent sitelerinde en büyük çoğunluğun kullandığını kullanacen :) özellikle çok yeni olmayacak, içinde kendi kıreki falan olacak falan paketin. işi bilecen işe gitmicen yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bende winrar'imi coktan kirdim parcalamadim ama dikkatimi cekti yani 7-zip olayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 7 zipi bir deniyelim madem bedava. sırf her şeferinde rar şifresi girmeme özelliği olsa yeter. kardeş 40 dosya seçmişim. o kadarda kafa çalıştır ilk girdiğim şifreyi dene olmazsa bana yeniden sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar