Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asansör talimatlarındaki lafların akılda yarattığı komiklikler

Bone

Öne çıkan mesajlar

bi asan sörde görmüştüm yazı şu şekilde değiştirilmişti .
KABİNİ GÖRMEDEN BİNMEYİNİZ .
||||||||||||||||||||||||||||||.
ABİNİ ÖPMEDEN BİNMEYİNİZ .
:D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 27 January 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yazılardan laf açılmışken, bizim okulda fln televizyon dolabı evrak dolabı gibi bilimum yükte ağır ve taşınması lise öğrencilerinmce imkansız nesnelerin üstünde "yangından ilk kurtarılacak" ibaresi yer alıyordu. Haır anlamadım ki hangi insan yangın sırasında "dur abi şu ders notlarının, karnelerin olduğu dolabı kurtarayım, bu arada ben yanabilirim ama olsun" der ki?[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'

[Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 27 January 2004 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 26 January 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
şşşş yalnış bir hareket yapma! Durdururum Asansörü!

said:
sanerixx, 26 January 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
şimdi eve gelirken dikkat ettim uzun yıllardır bizim asansorlerin talimat yazısının(diafon düğmesi için) yanında şole bişi var (koyu kısımlar sonradan tükenmez kalemle eklenmiş) => Gerektiğinde basın konuşun, bırakın dinleyin... Oturun ağlayın

eheuheu :lol:[signature][hline]I'm stuck in this game.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arkadaşlarının babasının işyerinin asasöründe alarm tuşuna bastım bi kere. aynı lastiği lastiğe sürtme se gelyio gıcır gıcır eheheh çok hoş yaa.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arkadaş da "ben bu asansörü durdururum olm" demişti, sonuç: asansöre sıkışan 2 parmak, kırık bi cep telefonu ve yüzülmüş el derisi ( Bu arabayı 5. viteste kaldırmaya kalkan kişi değil bu arada :D)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 26 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
said:
shapshal, 26 January 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
babamın şirketinin asansörünün kabininde "kabini görmeden binmeyiniz" yazıo ehuehehehaeh

Gazetelerin 3. sayfaları öyle ölen,yaralananlarla dolu
güleyim mi?
ağlayayım mı?
bilemiyorum

yok onu demiyorum adamlar o yazıyı kabine yazmışlar!! kabini görmeden binmeyiniz yazısını kabinin içine yazsa neye yarar :D[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...