arar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bizim okul asansöründe insan asansörü yazıyo aslında düşününce biraz mantıklı ama...yok diil gayet salakça[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bi asan sörde görmüştüm yazı şu şekilde değiştirilmişti . KABİNİ GÖRMEDEN BİNMEYİNİZ . ||||||||||||||||||||||||||||||. ABİNİ ÖPMEDEN BİNMEYİNİZ . :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 27 January 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 hmm neden bizim asansörde "Sevgilim muslukları kapamayı unutma. İmza: İSKİ" yazıyordu?[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Bonecrusher, 26 January 2004 13:27 tarihinde demiş ki: 6 kişi binerler o zaman euheheu eziciydi ahuehuaeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bizim bahçe musluğundaki su saati kapağın altında bir bölmede. Bölmenin kapağının üstüne "Yukarda değil." yazıyor.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Valla yazılardan laf açılmışken, bizim okulda fln televizyon dolabı evrak dolabı gibi bilimum yükte ağır ve taşınması lise öğrencilerinmce imkansız nesnelerin üstünde "yangından ilk kurtarılacak" ibaresi yer alıyordu. Haır anlamadım ki hangi insan yangın sırasında "dur abi şu ders notlarının, karnelerin olduğu dolabı kurtarayım, bu arada ben yanabilirim ama olsun" der ki?[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' [Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 27 January 2004 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Halfmumi, 26 January 2004 18:48 tarihinde demiş ki: şşşş yalnış bir hareket yapma! Durdururum Asansörü! said: sanerixx, 26 January 2004 18:51 tarihinde demiş ki: şimdi eve gelirken dikkat ettim uzun yıllardır bizim asansorlerin talimat yazısının(diafon düğmesi için) yanında şole bişi var (koyu kısımlar sonradan tükenmez kalemle eklenmiş) => Gerektiğinde basın konuşun, bırakın dinleyin... Oturun ağlayın eheuheu :lol:[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bizim arkadaşlarının babasının işyerinin asasöründe alarm tuşuna bastım bi kere. aynı lastiği lastiğe sürtme se gelyio gıcır gıcır eheheh çok hoş yaa.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bizim arkadaş da "ben bu asansörü durdururum olm" demişti, sonuç: asansöre sıkışan 2 parmak, kırık bi cep telefonu ve yüzülmüş el derisi ( Bu arabayı 5. viteste kaldırmaya kalkan kişi değil bu arada :D)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: armra, 26 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 26 January 2004 18:58 tarihinde demiş ki: babamın şirketinin asansörünün kabininde "kabini görmeden binmeyiniz" yazıo ehuehehehaeh Gazetelerin 3. sayfaları öyle ölen,yaralananlarla dolu güleyim mi? ağlayayım mı? bilemiyorum yok onu demiyorum adamlar o yazıyı kabine yazmışlar!! kabini görmeden binmeyiniz yazısını kabinin içine yazsa neye yarar :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar