fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bir zamanlar şeriata geçit yok diye stickerlar vardı. Mesela çember sakallı bir zat üstüne çarpı atılmış altında şeriata geçit yok yazan gibi. Aradım ama bir türlü bulamadım. Aşağıdaki benzeri bildikleriniz varsa ve buraya koyarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Alkolik tavır güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Barışarock sanıyorum alkolik tavır resminin çekildiği yer.Keşke görseymişim de yanındayken bi resim çektirseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hehe çok hoş alkolik tavır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şeriat ne demek öğrenin pof . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Anlat öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 barbar bedevilerin hurafe ve tabular üstüne kurulu baskıcı hayat tarzı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bir kere daha tekrarlayabilirim tabi . islam hukuğu ve kuralları . tdk'dan copy paste yapalım : "kur'an'daki ayetlerden, peygamberin sözlerinden çıkarılan, dinî temellere dayanan müslümanlık kanunları, islâm hukuku." ha buna geçit vermezsen savaş sebebi bu :) gericiliğe , irticaya geçit yok demek daha güzel oluyor bu durumda , oooh ben en başta desteklerim o olayı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yok seriat denilen sey, eline keles alip basini örtüp saga sola saldirmak demek carpitma konuyu lütfen malik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Peki şu an dünyanın neresinde bu bahsettiğin Kurandaki şeriat var? Hiçbiryerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 türkiye'de var . iran'da yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 2 satır yazınca bitiyor tartışma değil mi? Lütfen birşey yazınca arkasında duracak onu savunacak kadar bilginiz olsun veya bilginiz varsa bunu paylaşın. Ne demek şimdi Türkiyede var, İranda yok. LAf olsun torba dolsun diye yazma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 alkolik tavır nasıl bir isimdir ya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 mahmut tuncer said: barbar bedevilerin hurafe ve tabular üstüne kurulu baskıcı hayat tarzı demek şeriatın her türlüsü için söyledim ben bunu, gerek kurandaki gerek irandaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla şeriat filen bilmem ben alkolik tavır manyak hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 niye sinirleniyorsun ki şimdi ? sana şeriatı anlattım . türkiye'de şeriat var , iran da yok dedim .nasıl var falan diye bir soru duymadım ben. kuran'ın ayetlerinin , peygamberinin sözlerinin ve adalet anlayışının , dini yaşayışını en iyi idrak eden insanlar türkiye 'de. iranda'da bütün insanları bir tutamam fakat islamda zorlama yok , faşizm var orda bildiğin. o devlete bir islam devleti de demek pek doğru olmaz , bir şia devleti demek daha doğru olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 malik said: niye sinirleniyorsun ki şimdi ? sana şeriatı anlattım . türkiye'de şeriat var , iran da yok dedim .nasıl var falan diye bir soru duymadım ben. kuran'ın ayetlerinin , peygamberinin sözlerinin ve adalet anlayışının , dini yaşayışını en iyi idrak eden insanlar türkiye 'de. iranda'da bütün insanları bir tutamam fakat islamda zorlama yok , faşizm var orda bildiğin. o devlete bir islam devleti de demek pek doğru olmaz , bir şia devleti demek daha doğru olur . ozaman yaşasın şeriat mi demek lazım yupii şeriat geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 @mahmut tuncer : yani o ayrıntıya dikkat edecek biri zaten belirtir onu , anladım ben şahsen yani rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 (tu);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Şeriatın bilinen, ve kullanılan anlamı şudur: The term means "way" or "path to the water source"; it is the legal framework within which the public and some private aspects of life are regulated for those living in a legal system based on Muslim principles of jurisprudence and for Muslims living outside the domain. Sharia deals with many aspects of day-to-day life, including politics, economics, banking, business, contracts, family, sexuality, hygiene, and social issues. There is no strictly static codified set of laws of sharia. Sharia is more of a system of devising laws, based on the Qur'an (the religious text of Islam), hadith (sayings and doings of Muhammad), (sayings and doings of the early followers of Muhammad), ijma (consensus), qiyas (analogy) and centuries of debate, interpretation and precedent. Before the 19th century, legal theory was considered the domain of the traditional legal schools of thought. Most Sunni Muslims follow Hanafi, Hanbali, Maliki or Shafii, while most Shia Muslims follow Twelvers (Hallaq 1997, Brown 1996, Aslan 2006). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bu forumda faşizm kelimesinin böyle ağızdaki tükürük gibi etrafa saçılmasına bayılıyorum... Ne kadar kolay kullanıyoruz kelimeleri "Ya Hu?". :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Romario said: Bu forumda faşizm kelimesinin böyle ağızdaki tükürük gibi etrafa saçılmasına bayılıyorum... Ne kadar kolay kullanıyoruz kelimeleri "Ya Hu?". :) anlam kargaşasıdan çıkıyor... bu tükürükler salyalar ama bu güzel bir sürü şey bilip yerşeye yazı yazmalarında daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar