Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 İlk yarı sona erdi , Alex farkıyla 0-3. Goller:Kemal , Alex , KK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 antu ve habertürk 3. gol'e kemal dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kemal vurdu defansa çarptı girdi. kemale yazdım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kemalde oynamaz oynamaz antepe oynuyor ilginçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 antep cok salak oynuyo, oynamiyo hatta izliyo. zavalli kalecinin de gozune gunes geliyo, ikinci yari yemez 3 tane ama gene 1-2 var rahat fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Dk 57 Deivid 4-0, şova dönüştü maç iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 0-5 Deivid 68" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Antep şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dikkat ettiyseniz 6 olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 6 kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hehe antep şaka gibi ya. son 4 senedir antep-fener maçlarında fener hep farklı kazandı. ama galatasaray antepe gidince sezonun en iyi futbolunu oynarlar. kalecide fenerin eski kalecisi oğuz, bilgi olsun. fenerli arkadaşlar kızacaktır bu yazdıklarıma ama hep de böyle olması ilginç. cevap verenlere, cevap vermeyeceğim, ortamı kızıştırmak istemiyorum. sadece görüşlerim bunlar. artı olarak fenerbahçede iyi top oynadı. alexli fenerbahçe başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bonjo said: 6 kaçtı 6nın kaçtığını biliyorum da 6-0 başka bişi ya ondan dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 antep çok kötü başladı daha 15.dk da koptular oyundan.tabiki feneri ortasahaya marco'suz bu kdr iyi hükmetmezsi beni brz şaşırttı.bu yüzden tebrik ediyorum çok sağlam bi galibiyet aldı fener.gollerde birbirinden güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Luinir said: hehe antep şaka gibi ya. son 4 senedir antep-fener maçlarında fener hep farklı kazandı. ama galatasaray antepe gidince sezonun en iyi futbolunu oynarlar. kalecide fenerin eski kalecisi oğuz, bilgi olsun. fenerli arkadaşlar kızacaktır bu yazdıklarıma ama hep de böyle olması ilginç. cevap verenlere, cevap vermeyeceğim, ortamı kızıştırmak istemiyorum. sadece görüşlerim bunlar. artı olarak fenerbahçede iyi top oynadı. alexli fenerbahçe başka oluyor. ahahahahahahahahahahahahahahahah hatta bi daha hahahahahahahahahahah ya bi git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Luinir said: hehe antep şaka gibi ya. son 4 senedir antep-fener maçlarında fener hep farklı kazandı. ama galatasaray antepe gidince sezonun en iyi futbolunu oynarlar. kalecide fenerin eski kalecisi oğuz, bilgi olsun. fenerli arkadaşlar kızacaktır bu yazdıklarıma ama hep de böyle olması ilginç. cevap verenlere, cevap vermeyeceğim, ortamı kızıştırmak istemiyorum. sadece görüşlerim bunlar. artı olarak fenerbahçede iyi top oynadı. alexli fenerbahçe başka oluyor. Haklısın Fenerbahçe için sezonun en banko maçları antep maçları oluyor , zamanında 3-0 dan bile maçı almışlığımız var antepin havası bize sökmüyor diyebiliriz.Birde gs maçları sezonun en rahat maçları oluyor işte , gel görki rizeymiş ibb miş oftaşmış böyle saçma sapan takımlara puan verdigimiz için ligde rekabet denen şey oluyor yoksa her sene açık ara şampiyon oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kayseri maşalla rekordan rekora koşuyo, 34 yıldır galatasarayı yenememiş. kimse çıkıp şike diyo mu ? rize 20 yıldır galatasaray ı yenememiş, ligde de ilk devrede maşalla esip gürlüyolardı saffet susiç geldiğidnen beri, bi kişi şike dedi mi ? ekşiden de quoteluyorum şunu fizboz said: kemal aslan 90'a vuruyor, alex de souza ön direğe koşuyor bomboş kalıyor, gaziantepsporlu oyuncu kendi kalesine yolluyor, deivid de souza önce ceza sahasında bomboş durup daha golü atmadan samba yapıyor, sonra bir de abanarak hami mandıralıyı hatırlatıyor, gaziantepspor maç boyunca fenerbahçe ceza sahasına dört kez giriyor, suçlu eski fenerbahçeli oğuz dağlaroğlu oluyor. böyle de enteresan bir maç. yani biraz büyüyün bi zahmet. fenerbahçe yenince hemen şike aramalar falan, çocukken yapılıyodu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kalede şımaykıl olsa kemalin,alexin ve deividin son golünü yerdi. diğer ikisi tartışılır. sdfsdg oğuzmuş. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 BASTIK PARALARI AGALAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 fizban geçen sene rize-gs maçını 2-1 rize almıştı yanlışmı hatırlıyorum.konuyla alakam yok yanlış anlama ama okuyunca aklıma takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kalede buffonla valdez yan yana dursaydı bile minimum 3 gol yerdi takır takır top oynadık ne oğuzu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Fizban eksı nıckın fizboz mu ahahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aytimania said: fizban geçen sene rize-gs maçını 2-1 rize almıştı yanlışmı hatırlıyorum.konuyla alakam yok yanlış anlama ama okuyunca aklıma takıldı evet 2-1 yenilmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ok o zaman gs para yedirmemis. ya anlamiyorum bunu, sirf senelerdir yenebiliyor fb diye niye sike olsun. GS de bizi sahamizda yenemiyor senelerdir... olabilir bazi takimlarin kimyasi baska takimlara tutumuyor. dogaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yine bariz penaltı verilmedi :) Kaldı 15 maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 antep maçlarında gereği yok penaltının gerek olsa oğuz devreye girerdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar