Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Gaziantepspor - Fenerbahçe

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

hehe antep şaka gibi ya. son 4 senedir antep-fener maçlarında fener hep farklı kazandı. ama galatasaray antepe gidince sezonun en iyi futbolunu oynarlar. kalecide fenerin eski kalecisi oğuz, bilgi olsun.

fenerli arkadaşlar kızacaktır bu yazdıklarıma ama hep de böyle olması ilginç. cevap verenlere, cevap vermeyeceğim, ortamı kızıştırmak istemiyorum. sadece görüşlerim bunlar.

artı olarak fenerbahçede iyi top oynadı. alexli fenerbahçe başka oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
hehe antep şaka gibi ya. son 4 senedir antep-fener maçlarında fener hep farklı kazandı. ama galatasaray antepe gidince sezonun en iyi futbolunu oynarlar. kalecide fenerin eski kalecisi oğuz, bilgi olsun.

fenerli arkadaşlar kızacaktır bu yazdıklarıma ama hep de böyle olması ilginç. cevap verenlere, cevap vermeyeceğim, ortamı kızıştırmak istemiyorum. sadece görüşlerim bunlar.

ahahahahahahahahahahahahahahahah hatta bi daha hahahahahahahahahahah
ya bi git...
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:

Haklısın Fenerbahçe için sezonun en banko maçları antep maçları oluyor , zamanında 3-0 dan bile maçı almışlığımız var antepin havası bize sökmüyor diyebiliriz.Birde gs maçları sezonun en rahat maçları oluyor işte , gel görki rizeymiş ibb miş oftaşmış böyle saçma sapan takımlara puan verdigimiz için ligde rekabet denen şey oluyor yoksa her sene açık ara şampiyon oluruz...
Sosyal ağlarda paylaş

kayseri maşalla rekordan rekora koşuyo, 34 yıldır galatasarayı yenememiş. kimse çıkıp şike diyo mu ? rize 20 yıldır galatasaray ı yenememiş, ligde de ilk devrede maşalla esip gürlüyolardı saffet susiç geldiğidnen beri, bi kişi şike dedi mi ?

ekşiden de quoteluyorum şunu

fizboz said:
kemal aslan 90'a vuruyor, alex de souza ön direğe koşuyor bomboş kalıyor, gaziantepsporlu oyuncu kendi kalesine yolluyor, deivid de souza önce ceza sahasında bomboş durup daha golü atmadan samba yapıyor, sonra bir de abanarak hami mandıralıyı hatırlatıyor, gaziantepspor maç boyunca fenerbahçe ceza sahasına dört kez giriyor, suçlu eski fenerbahçeli oğuz dağlaroğlu oluyor. böyle de enteresan bir maç.

yani biraz büyüyün bi zahmet. fenerbahçe yenince hemen şike aramalar falan, çocukken yapılıyodu bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...