Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'yi neden oynuyorsunuz? Nesini seviyorsunuz?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bence swg kesinlikle alınmalı ve oynanmalı.Muthis bir mmorpg oyunu.Bu turu bilmeyen biri bile 1-2 gunde ogreniyor.Oyunda gercek hayattaki cogu sey var.Evin var,meslegin var,hayvanın var,araban var (satılık landspeeder,sadece 30k :p) Neyse iste hersey var kesin al bu oyunu ve katıl bize yada rıp e(eclipsde tabiki)[signature][hline]Deno O'Connor

Master Commando(az kaldi)
Master Creature Handler(commandodan sonra)
Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra)
Master Musician (skillim kalirsa bide bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun diğer oyunlar gibi skill kasmaktan ibaret değil. Zaten istediğin bi karakteri 1-2 ay gibi bi sürede herşeyiyle tamamlayacaksin. Sonrası Cantinalardami takılırsın, en zengin olucam diyip parami kasarsin, pvp yemi foyarsın, oyunun en uber gardrobunu yapicam diyemi kasarsin (ehem :-p) tamamiyle sana kalmış.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Even a Jedi could LD.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 27 January 2004 01:46 tarihinde demiş ki:
Oyun diğer oyunlar gibi skill kasmaktan ibaret değil. Zaten istediğin bi karakteri 1-2 ay gibi bi sürede herşeyiyle tamamlayacaksin. Sonrası Cantinalardami takılırsın, en zengin olucam diyip parami kasarsin, pvp yemi foyarsın, oyunun en uber gardrobunu yapicam diyemi kasarsin (ehem :-p) tamamiyle sana kalmış.

Hehe yine crafting e mi merak saldık yoksa? :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha once hic rpg pynamadım hele mm sını hemde hıc. oyuna basladıgımız zamanlarda kı o zamanlar oyun cıkalı 3 gun oluyodu cok eksık vardı ama ben sw fun ı oldugum ıcın delı kaptırmıstım kendımı. ben aslında tam bır fps delısıyımdır. sananede oynayanlar muhtemelen oradakı klanımızın adından hatırlarlar (ATS2). bu oyunu sırf star wars oldugu ve grafıklerını ve tanıtım fılmlerının mukemmellıgı dolayısıyla aldım. ama ıyıkı almısım. sımdı bugune kadar hep combat karakter oynadım son 1 ay harıc. combat sıstemı bır fps ye gore yavas olması gerekırken bence ınanılmaz tatmın edıcı, gelısımı kolay tammalamak olayın bence gusel yanı ne olmak ıstıyosan onu ol acaba su meslek yapılırmı dıe bı soru ısaretı varsa kafanda yapıp bakıyosun. ve kendın karar verıyosun mıllete ne dedıgıne bakma ıhtıyacın yok. combat skıll varsa bı sure sona benım oldugum gıbı duraklama donemıne gırıp sıkılma durumuyla karsı karsıya kalıyosun ancak sonadan olayı daha ıyı cozuyosun aslında combatta da dur durak yok yapılacak cok sey var. god moda fazla takarsan sıkılırsın ama oyunda god mode olmadıgı ıcın keyıf almamak mumkun deıl oyunda oldurulemıcek bısı yok npc,player,creature. dolayısıyla muthıs bır mucadele var. anlatılabılır tabı detaylar ama hangı bırını anlatıyım allasen, bıtmezkı. craft sısteme gelınce hep keyıfsız ve gereksız bulmustum 1 ay oncesıne kadar fakat onda o kadar detay varmıskı daha yenı anlıyorum. eger o ısın ıcıne gırersende ınanılmaz bır dunyada debelenıyosun. bırak oyunu oyun dısında dahı 48 saat acık arttırmada bır skıll atachment almak ıcın kendını forumda kasıyo buluyosun. acıkcası hayatımda hıc bu kadar ıyı bır oyun gormedım ben. grafıkler ınanılmaz. ama konfıgurasyonun ıyı olması sartı ıle, ti 4200 altı bı kart bu oyunda manasız ve yıne 512 ram altıda ole cpu mınumum xp 2000 olmalı ıste bu noktada tum ayarları acabılır, her detayı gorebılırsın. dun aksam arkadasın bırıne ıhtıyacı oldugu source spot ararken bı bakıyosun karsında yarıs aklanı tatooinede o nası bı guzellıktır atlıyosun swoopa kendı yarısını yapıyosun. ha bu arada vaktı olanlara resmı yarıslarda var parkur uzerınde. oyunun en buyuk ozellıgı basına gectıgınde oyle bır gorsel efektı varkı o fılmın ıcıne bır asnda gırıp anakın maul vader olmuyosun ama o galaksının expanded universe unde yasayan bırı halıne donuyosun. cıddı manada ıyı. sosyallıge gelınce bu oyun basladıgı gunden berı gordugum en sosyal oyunlardan bırı herkes bırbırıne yardımcı sohbete acık ve makarası bol kı ben ıngılızcesı yetersız bırı olarak dahı bır suru yabancı adamla dost oldum kutur kutur muhabbet edıyorum. en kotu olabılıcek sey se senı anlamakta zorlanıyorum demelerı olabılır. ama bu bıle muhabbetı koparmıyor... neyse sosyallık ıste bu sekılde tamamen senın oyun tarzına baglı. eger sen garıpsen ortamda da garıp kalıyosun. yanı olekı bır suru oyunda turk var bakıyosun yenı gıdıyosun naber falan yapıyosun adam abuk sabuk konusuyo. eyw dıyosun ısıne bakıyosun yanı genel ıtıbarı ıle ortam bu eger cana yakın sohbete acıksan. bu ortamda yalnız kalmak dıe bısı soz konusu deıl. bunun en acık ornegı rıp 60 kısı eger oyunda sosyallık olmasa rıp hılalden cıkmaz 60 kısı bı arada gecırırdık tum hayatı buradakı ama ole deıl ıste herkesın bı ugrası bı sohbetı bı olayı var. ve zaman akıyor.
expansıona gelınce onu dusunemıyorum bıle su durumun uzerıne bı de o geldıgınde sanıyorum hayatım bıraz daha kayacak umarım toparlamayı basarırız. kendı adıma baska bı oyun benı bu kadar baglamazdı sanırım.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...