Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Forumda aradım bulamadım arkadaşlar. Ortalama 4-5 küçük site host edecek yani sitelere 3-4gb alan yeterli olan ucuz VPS satan yerler biliyor musunuz? Yani birkaç site buldum ama sizin de fikirlerinizi alayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bir iş için banada ekstradan 1 sunucu gerekti. Bir kaç yere baktım. natro.com da çok uygun fiyatlı vps ler var hizmet kalitesi de iyi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Natro'nun VPSleri çok kaliteli ama fiyatları biraz yüksek özellikle Windows VPS'ler yabancı siteleri araştırmanı tafsiye ederim. 5 6 GB için VPS alman gereksiz gibi Reseller alırsan daha iyi olur :) ama aramızda ortak bişiler yapıp Natro'dan 40GB VPS alabiliriz bende controlpnale var ( lisanslı ) yaklaşık fiyatı 50YTL felan olması lazım. Bakınız Not: Natro.com VPS'lerin Aylık Trafiklerini kontrol edemiyor 100GB Yazmışlar bana heray mail atıyorlar :) biraz daha dikkatli kullanın diye benim aylık 140 150gb oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 http://www.hexca.com/hosting.php?spt=41 netdirekt den makinalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ben zaten önce şununla başlamayı düşünüyorum http://www.cheapvps.co.uk/plans Natro gerçekten pahalı. Aylık 60 ytl VPS'e verceğime gidip 90 ytlye dedicated kiralarım. Üstte verdiğim linkte adamlar 9.5$'dan veriyorlar aylık üstelik de yeterli gibi. Resellerim zaten var ama çıkan sorunlardan ticket atmalardan bıktım. Diğer sitelere yapılan saldırılar yüzünden mysql'in too many connections vermesinden bıktım. Alacam küçük bi vps, belki zamanla arttırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Resellerin öyle sorunları çok oluyor. Yukarıdaki Verdigin site gercekten iyimiş aslında ama çok yıgılma olacagından bilmiyorum ne kadar kullanışlı olur. Bu arada o fiyata kontrol panel dahilmi? Windows hep pahalı oluyor PHP gecicem en sonunda ama .net bırakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 wallaha kontrol panel 2 tane free olarak seçebiliyon sanırm ama directadmin veya cpanel aylık 7-9$ ücreti var. Ya zaten 4-5 sitemi host etcem panel olmasa bile olur kendim ayarı çekerim virtual serverdan. Yalnız tek korkum panelsiz güvenlik sağlamada sorun yaşar mıyım kafama takılıyor. Olmadı o beleş panellerden birini kurarım olur biter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 VPS nedir sorması ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 natro pahalıdır ama türkiyede üstüne yok cidden. 1 dakikalık kesintileri bile haber veriyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 @CoolRider Virtual Private Server Makine içine makine açıyolar ya. O olay işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 iimiş peki sharede göre ne gibi bir avantajı oluyor ki makine içine makine açıyorlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Sadece sana ait bir windows ya da linuxun oluyor. İşin kötü tarafı tüm makineler için bir işlemci var ve ramleri paylaştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hımm dilediğin gibi kullanabiliyor musun peki? Program ekle kaldır zart zurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bende VPS arıyorum toplasan max 10 tane site host etmek için cok pahalı olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 linux? win? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 linux hiç bilmiyorum win olursa iyi olur. gerci sitelerin tamamı PHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar