odchu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Selamlar Max. 250 ytl ye alabilecegim cep telefonu ariyorum. Saglam olmasi 1. tercihim, kot pantolon ceplerinde ruhunu teslim etmeyecek bir model ariyorum. En uygun marka/model tavsiyeniz nedir? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 samsung un kayar kapaklı o fiyatlara modelleri var... tam modeli aklıma değil ama sağlam alet baya memnun kalırsın.. bende 2. telefon olarak en dandik modeli var 99 ytl ye aldığım. ses kalitesi 1. telefonum scirocco dan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 E250 k750i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Nokia modellerinden neler var? E250 ve k750i daha iyi bi alternatif ama 2630 kullanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 k750i'den daha iyi o fiyata nokia bulabilecegini sanmiyorum, ayrica e250 de gercekten güzel telefondur, telefon iste sonuc olarak gereksiz özellik meraklisi olmayanlar icin birebir, tabi k750i ile fiyatlari ayni ise onu almani tavsiye ederim en azindan kamerasi sesi vs, ve teknoloji olarak cok daha iyi bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 MrMarvelous said: samsung un kayar kapaklı o fiyatlara modelleri var... tam modeli aklıma değil ama sağlam alet baya memnun kalırsın.. bende 2. telefon olarak en dandik modeli var 99 ytl ye aldığım. ses kalitesi 1. telefonum scirocco dan iyi sirocconun hiç bi özelliği iyi değilki. sadece görüntüsü güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 e250 yi 190ytl ye gordum ama k750i 320ytl seviyesinde, daha ucuza gordugunuz bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o ne be w810 314 milyon zaten k750 o kadar olamaz. edit: oha zam gelmiş sdkjhfsdf 314e almıştım 360-380 arası olmuş her yerde w810. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ben K750i yi ilk çıktığında 860 YTL ye almıştım... 250 YTL civarlarına düştüyse kaçırmayın... Şimdiye kadar kullandığım en iyi telefondu çünkü. Kamerası çok net, kullanımı kolay, boyutları küçük, ses kalitesi iyi, pil ömrü iyi, ve akıllı telefonlarda hafıza doldukça yavaşlama sorunu yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Redogski said: MrMarvelous said: samsung un kayar kapaklı o fiyatlara modelleri var... tam modeli aklıma değil ama sağlam alet baya memnun kalırsın.. bende 2. telefon olarak en dandik modeli var 99 ytl ye aldığım. ses kalitesi 1. telefonum scirocco dan iyi sirocconun hiç bi özelliği iyi değilki. sadece görüntüsü güzel. kapağını açarkenki çıkan metal tını yeter. dupont çakmak gibi elegan bişey... 8600 luna da yok o hava mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 vallahi abi elden bir ikinci el al derim hem daha iyi bir şey olur hem daha ucuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar