Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bir arkadaşım söyledi doğru bilmiyorum ama . Gold,Ultimate,Extreme gibi Windows editionları varmış. Edition'dan kasıt mesela Extreme edition ı kurduğunuzda Xp'nin ayarları oyun oynamak ve internet'te Surf yapmak için en ideal halde oluyormuş. Gold un başka bir özelliği var Ultimate'in başka... Bu editionlar hakkında bir bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 benim bildiğim resmi olmayan ultimate diye bir versiyonu var, normal kurulumun yanında bi ton programla geliyor, sen yüklemeden önce seçiyorsun, windows kurulduktan sonra kendisi otomatik yüklüyor o programları, bi de bikaç ayarıyla oynuyor işte temadır vs dir falan. bana gayet gereksiz gelmişti açıkçası. bi de vistada lite fln var baya bişeyi çıkarmışlardı işletim sisteminden hızlı çalışması ve boyutunun ufalması için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hayır xp'de official olarak home ve professional var sadece. 64bit olanları var bi de bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 o dediğiniz Windows XP Black Edition olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 PrudenT said: hayır xp'de official olarak home ve professional var sadece. media center diye bi versiyonu da var. başka var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 media center falan var resmi olarak evet, ama işte böle hax0r elemanların yaptığı editionlar da var. Bu black edition'ın falan olayı şöle oluyo, yüklerken seri numarası aramıyosun, genelde updateleri yapılmış oluyo, orjinal koruma hede hödösü derdi olmuyo, yüklerken firefox, msn messenger winamp hede hödö ne varsa hepsini bi kerede windowsu yüklerken yapıyo falan. Bulmasını indirmesini vs. bilirsen güzel bişey yani :D tabi yasank :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Peki bu Extreme edition nerden bulurum bilen varsa pm atsın ya. Edit: İçinde firefox winamp cart curt olması önemli değil kasmasın pc yi gereksiz ayarları kıssın fln. Varsa bunu legal yapan birşey'de bilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 saçmalamayın beyler, kimin kurduğu belli olamayan bir işletim sistemini alıp pc ime kurmam ben. nerden bileceğim güvenli olduğunu, adam istediği şeyi çakabilir içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 O zaman şöle diim, kendin de yapabiliosun bu edition olayını. ghosting idi sanırım adı bunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hax0r'lukla alakası yok slipstream + tonla programla kurmak istersen kendi windows'unu yaparsın programları var... hani internet cafe kurarken falan çok lazım oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hax0r diince ne alındın onu anlamadım, öylesine söledim. release group desem deil, eleman desem olurmuş gerçi... neyse ööle işte anlamsız noktaya takılmışsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 huun'a dedim sana demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 neyse @masticore multiset 5 adlı programı indirirsen kendi windows edition'ını kolay şekilde yapabilirsin, en popüleri ve bilinen program bu şu an için.. onun dışında MiniXP iyidir ama update olmuyor sanırım 1-2 senedir.. bence sen indir bu programı son driver updateleri falan beta SP 3'lü bir edition yarat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 huun said: media center diye bi versiyonu da var. başka var mı bilmiyorum. pardon unutmuşum onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar