Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows XP Editionlar

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşım söyledi doğru bilmiyorum ama . Gold,Ultimate,Extreme gibi Windows editionları varmış. Edition'dan kasıt mesela Extreme edition ı kurduğunuzda Xp'nin ayarları oyun oynamak ve internet'te Surf yapmak için en ideal halde oluyormuş. Gold un başka bir özelliği var Ultimate'in başka...

Bu editionlar hakkında bir bilgisi olan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim resmi olmayan ultimate diye bir versiyonu var, normal kurulumun yanında bi ton programla geliyor, sen yüklemeden önce seçiyorsun, windows kurulduktan sonra kendisi otomatik yüklüyor o programları, bi de bikaç ayarıyla oynuyor işte temadır vs dir falan. bana gayet gereksiz gelmişti açıkçası.

bi de vistada lite fln var baya bişeyi çıkarmışlardı işletim sisteminden hızlı çalışması ve boyutunun ufalması için..
Sosyal ağlarda paylaş

media center falan var resmi olarak evet, ama işte böle hax0r elemanların yaptığı editionlar da var. Bu black edition'ın falan olayı şöle oluyo, yüklerken seri numarası aramıyosun, genelde updateleri yapılmış oluyo, orjinal koruma hede hödösü derdi olmuyo, yüklerken firefox, msn messenger winamp hede hödö ne varsa hepsini bi kerede windowsu yüklerken yapıyo falan. Bulmasını indirmesini vs. bilirsen güzel bişey yani :D
tabi yasank :)
Sosyal ağlarda paylaş

neyse

@masticore

multiset 5 adlı programı indirirsen kendi windows edition'ını kolay şekilde yapabilirsin, en popüleri ve bilinen program bu şu an için..

onun dışında MiniXP iyidir ama update olmuyor sanırım 1-2 senedir.. bence sen indir bu programı son driver updateleri falan beta SP 3'lü bir edition yarat =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...