moonfall Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Arkadaşlar 3 4 ay once bir wow deneyimim oldu ve wow un sistemi aşırı sıkıcı geldi. Eve icin strateji oyunu diyorlar. Bende bu tarz gelecek ve uzay konulu oyunları severim. Örnek vermek gerekirse homeworld 1&2 freespace 1&2 hegemonia freelancer gibi oyunları zevkle oynadım. Şimdi yeni bir online oyuna başlamayı düşünüyorum. Sizce eve bu konuda dogru karar mıdır? Biraz özendirin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 eve icin tek bisi dicem sararsan deli sarar sarmassada 3 gunde bu ne lan vij vij vij der birakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kimse bişey demedi bende indirip kendim deniyim dedim 14 günlük bedava süreside varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Merhaba Eve online evet bir strateji oyunu denebilir. Oyundaki gemileri istediğin gibi geliştirebilirsin.istediiin modulu takarsın ve emin ol forumlara bakarsan her gemi için en az 20 tane farklı setup görürsün ve kişiye özel olabilir. Eve biras sabır işidir.beklemek gerek.başka oyunlardaki yapı yoktur.karakteri geliştirmek için sadece beklemek yeterli.en ust konularımızı okursan yardımcı olacaktır.bişi olursa turkish_coffee kanalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 iyide turkish_coffee de niye kimse yok benim server falan mı farklı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yok yok tek server isim arasında _ olmucak sadce boşuk turkish coffee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şimdi girdim hocam nick im Gharjinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 abi ben de 14 day trail e başladım da bu kanala nasıl girilicek nereye yazılicak girdim oyuna fena halde karısık msg atmayı bile basaramadim diyer mmo lardaki gibi basına /koyulacakmı?fln bomboş bi evren bide odun ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar