kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 soru açık acil cevap lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kapıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ah be yavrum bütün ideallerim odtü üzerine kuruldu fakat zor :( Şimdi şöyle yapıyorsun. Odtünün en düşün puanu felsefe'ye ait galiba. Hemen EA'dan hazırlanıp güzel bir puan yapıyorsun ve odtü'desin. Odtü'ye girdikten sonra okumasanda olur. Zaten bilinçli ve zeki bir insan olarak çıkacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Seni almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 :p şu an girmem lazım bi misafirim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kapıya kimlik bırakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 öle almıolar diye biliyorum nese bi gidiyim kütüphaneye geldim dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Yaşasın devrim, yaşasın tam bağımsız Türkiye diye bağırarak gir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 eşli danslar için geldim dokuzuncu yurttan kayıt yaptırcam diyosun ya da abi kartım kayboldu cuma günü yenisi çıkcak diyosun, ama bunun için bi öğrenci numarası gerekli saçını uzatıyosun minibüsle girerken hiç bişi sormuyolar sana bi arkadaşından kart buluyosun son ikisini denedim ben işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 arabayı üstlerine sür ahfuahufaehfuhea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Kızılaydan Odtü dolmuşlarına bin kampüse girmeden in.Orası A1 kapısı oluyo.Sonra stickerı olan arabalara otostop çekiceksin.Sticker ya kahverengidir ya da sarı görürsün ön camda zaten. Neyse sonra bişey yapmana gerek yok stickerlı arabaları durdurmuyolar. Bu arada stickersız araba durup seni alıyosa zaten kaçak giren öğrencidir o da girer bi şekilde sen uğraşmazsın. Not: Arabayla gireceksen onun da yöntemi var ama pm atarsan yardımcı oluyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben sokayım arabamda bandrol var paşa paşa alıyorlar not1: hava attım evet süperim o yeah not2: bu saate kadar kesin girmiştir zaten not3: ya bırak allasen biz çıkmak için uğraşıyoruz not4: yerler hep buz aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 önce össye girmen lazım sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 eisenheim said: önce össye girmen lazım sanırsam.. ve geçen sene 2+2 gibi sorular sorularak yükseltilen puanların düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Giriş 100 YTL damsız girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 girdim :D girişte sağ çek dediler yapıştırdım bankaların orda polis çevirdi kaçak girişden dolayı işlem uygulucam dedi.Arada telsizden anons geliyor kırmızı bmw yi çevirdinizmi diye :D panik oldum. Niye geldin dedi. kütüphaneye geldim atılım üniversitesinde okuyorum dedim kimliğimi fln aldı yinede ceza yazcam dedi. Ben 100 fln bekliyorum 10 lira ceza yazdı bilseydim parasını verirde girerdim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Oraya bmw ile girilir mi hiç? Kartal yada şahin iel gireceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hakkaten hea sanki bizim okula gdio bebe bmw le girmiş:D tabi çevirrler bu yabancı die hemde kırmızı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 gizem arabamı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 vardı ki zaten:D hem de kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 nedir vosvosmu aldı :P haber verse sampanya patlatırdık kaputuna carptırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ıslatmalıydı :P tekerleği yamuk gizem ıslatman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 atılımdan sonra odtü nasıl geldi onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 garipsedim önce doğma büyüme ankaralıyım ilk defa gittim odtüye.. Büyük diyorlardı bu kadarıda olmaz dedim girince en çok sinirime dokunan koydukları kasisler sanki herkes standart aile arabası kullanmak zorunda. Kızları güzel ama artık müdavimi olcam çarşı bölgesi cafe 8 rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kızlarının çou çirkin bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar