SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bugun Sabah gazetesiyle ilk sayı ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 çok iyi oldu bunu yazdığın baskı kalitesi falan nasıl aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Aldım ilk sayı 21 sayfa idi. Orjinalini okumadığım için karşılaştırma yapamicam ama pek Batı yapımı ÇR okumadığımdan bana göre fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hangi günler veriyo ilk sayıyı alamadım gerçi ama olsun :( her gün veriyosa iyice gittim 5 sayıyı kaçırdım demektir, neyse bulmaya çalışırım biyerlerden, yoksa birisi bana iyilik yapıpta sadece cumaları veriliyo ayrıca ben sana ilk sayıyı verebilirim mi diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 http://www.resimliroman.net/forumlar/viewtopic.php?f=1&p=21615 şehir efsanesi olmuş şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Obi Wan Black Sun karagahını baıp bilgi alıyor ama başka bi çizgi romandada Darth Maul bütün Black Sun'ın kökünü kurutuyordu. Ayrıca o bu droid ordusu genrallerinden Dirge'ü de Obi Wan Clone Wars animasyonunda öldürmüştü. Hikayesini pek beğenmedim ama çizimleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar