Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Kizilotesi kamera diye bir sey var mi? Benim aradigim cihaz sadece kizilotesini gorebilen bir kamera... Eger boyle birsey varsa ve bilgisayara baglanabiliyorsa beni bilgilendirebilir misiniz? Not: ne kadar ucuz olursa o kadar iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kendimi sansli hissettim http://www.nationalinfrared.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ne yapacan ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bilgisayara baglayip bir kac deney yapmam lazim... Eger bulamazsam wiimoteler de kamera yerine gecebiliyormus heh... tek sorun, onlar biraz pahali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 acikcasi kendin bile yapabilirsin cok absit bi sekilde ucuz bi web cami sokup objektifi filtreleyip bi infrared isik yardimiyla aydinlatirsin yapmai dusunursen bir cok do it yourself guidesi war elektronik kisimlarindad ayardimci olmaya calsiirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bir webcami bu sekilde mahvettim ama baska bir webcam bulursam bu sefer basarili olabilirim... Tabi yuksek fps lazim... 30+ olursa super olur. Onerilere acigim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar