bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Şimdi şöyle bi durum var Ayıp ticaret yapmaktan yani çeklerini ödeyemediği için tutuklu olan biri var.5 yıl ceza aldı yatarı 2yıl. 2yıl martta tamamlanıyor yani çıkmasına 2ay falan var. Kaza cezaevinde yatıyor.Normalde 1 yılı kalanlar gidiyormuş ama 18ayı varken gitti iyi halden dolayı. Bu kişinin savcılıktan izin alınarak 1gününü evde geçirme imkanı var mı? Ya da nereden böyle bir izin alınılabilir ne yapılabilir?Şehir değiştirmeyecek aynı şehirde sadece 1gün veya birkaç saatliğine dışarı çıkacak. Nasıl sağlanır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Çok zor... Benim bildiğim torpil morpil tanıdık, legal olarak mümkün değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ama ben avukat falan değilim ki... sen iyisi mi böle gırgır forumuna diil de bi hukuk forumuna sor. sırf avukatların muhabbet ettiği tonla forum var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 neye 1 yili yada 18 ayi kalanlar ben anliyamadim..bide nereye gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 geçen gazetede 3gün ev izni aldığı yazıyordu bir mahkumun 1günde yol izni vermişler teorik olarak mümkün ama şartları ndir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 aramızda bikaç hukukçu var o yüzden açtım bi iki foruma daha açtımda cvp gelmedi =) işte bende gazetede ara sıra rastlıyorum öyle haberlere o yüzden böyle bişey düşündüm.Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ticaret suçlusu olduğu için olmaması için bi sebep yok.Üstelik aynı şehirde kalıcak ve bildirdiği adreste olucak. Kaldı ki 2 ayı var zaten.Bi artniyette gözetilmez. yani bu izin nerden alınıyor savcılıktan mı?Avukatın yada başka birinin mi alması gerekiyor. Ayrıca savcılıkla pat diye görüşme imkanımız var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Açık ceza evindeyse son 1 senesinde bilmem kaç gün izin alıp evci çıkabiliyor. Şehirdışına çıkması yasak ve her gün karakola gidip imza atması lazım. Böyle birşeyler vardı ama detaylardan emin değilim. Bi de içerdeki adam hangi mahkuma sorsa öğrenir zaten, içerde 10 sene kalmış birisi genelde ceza hukukunu avuktlardan iyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ceza hukuku sinavim vardi bugun, kitabi arabada birakmişim. Birazdan çikicam 2 3 saate gelicem. Gelince yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 benim bildiğim yatman gereken sürenin yarısını yattıktan sonra belirli zamanlarda izin alabiliyorsun ama sallamada olabilir tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bende ceza hukuku sınavına girmedim direk bütte veririm die hehe giren herkes patlamış zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 YUKHARI YUKHARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Hapishane üst amirinin önerisi üzerine Cumhuriyet Başsavcisinin onayi ile yilda en çok 3 kez olmak üzere her defasinda yol hariç 3 gün izin hakki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar