Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bişey sorucam hukukla ilgili

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Şimdi
şöyle bi durum var

Ayıp ticaret yapmaktan yani çeklerini ödeyemediği için tutuklu olan biri var.5 yıl ceza aldı yatarı 2yıl.
2yıl martta tamamlanıyor yani çıkmasına 2ay falan var.
Kaza cezaevinde yatıyor.Normalde 1 yılı kalanlar gidiyormuş ama 18ayı varken gitti iyi halden dolayı.
Bu kişinin savcılıktan izin alınarak 1gününü evde geçirme imkanı var mı?
Ya da nereden böyle bir izin alınılabilir ne yapılabilir?Şehir değiştirmeyecek aynı şehirde sadece 1gün veya birkaç saatliğine dışarı çıkacak.
Nasıl sağlanır bu?
Sosyal ağlarda paylaş

aramızda bikaç hukukçu var o yüzden açtım
bi iki foruma daha açtımda cvp gelmedi =)

işte bende gazetede ara sıra rastlıyorum öyle haberlere o yüzden böyle bişey düşündüm.Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ticaret suçlusu olduğu için olmaması için bi sebep yok.Üstelik aynı şehirde kalıcak ve bildirdiği adreste olucak.
Kaldı ki 2 ayı var zaten.Bi artniyette gözetilmez.

yani bu izin nerden alınıyor savcılıktan mı?Avukatın yada başka birinin mi alması gerekiyor.
Ayrıca savcılıkla pat diye görüşme imkanımız var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Açık ceza evindeyse son 1 senesinde bilmem kaç gün izin alıp evci çıkabiliyor. Şehirdışına çıkması yasak ve her gün karakola gidip imza atması lazım.

Böyle birşeyler vardı ama detaylardan emin değilim. Bi de içerdeki adam hangi mahkuma sorsa öğrenir zaten, içerde 10 sene kalmış birisi genelde ceza hukukunu avuktlardan iyi biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...