Mix Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 arkadaşlar bi sorum olcak ben bi siteden bişey indirirken kontrol için resimler çıkar ya, harf rakam falan. güvenlik için. o resimler hep kırmızı carpı seklinde cıkıyor siteden kaynaklı degil benden kaynaklı bi sorun her sitede böle oluyo bunun çözümü nedir?
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Başka bi siteye üye olmayı dene, orda da aynı şey oluyorsa sendedir sorun. Böyle bi düz mantık. Ama büyük ihtimalle sitedendir. Yinede dene sen.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Olivies zaten arkadas her sitede oluyor demis:) yani denemis
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ayrca bir Firewall yazılımı varsa onu devre dışı bırak bir de öyle dene. İnternet bağlantını sömüren başka bir şeyden dolayı da olabilir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 cookies enabled seçeneğini de seçmemiş olabilirsin de o zaman sadece güvenmlik kodu değil bir çok şey görünmez..
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 throine said: Ayrca bir Firewall yazılımı varsa onu devre dışı bırak bir de öyle dene. İnternet bağlantını sömüren başka bir şeyden dolayı da olabilir. katılıyorum. dinamik resimleri engelleyebiliyor bazı gerçek zamanlı anti-vir yazılımları.
Mix Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 firewall kapasamda devam ediyor bu sorun. sadece firefox da oluyor bi de onu farkettim:s
Öne çıkan mesajlar