Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Birincisi ben server makinasindan oynıorum kosarken bazen durup durduk yerde stone oliom bunun cozumu ne bide fame i 10k olanlarda Lord yazmior tiklayinca ama paperdoll da yuazior onu nasıl düzelticem valla bu wsockdll yi indirdik ondan sonra oldu bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 zormun dllsini nasıl çalışıtırdın acaip bir main loop error alıyorum[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hı ?[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bir bug daha var arkadaşlar hangi player olursa olsun nerde ciksa orda direk logout olior yani oyundan dusuor adam mezarda pvp sırasında altf4 yapıor bunu nasıl engelleriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Smeal, 24 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: Birincisi ben server makinasindan oynıorum kosarken bazen durup durduk yerde stone oliom bunun cozumu ne bide fame i 10k olanlarda Lord yazmior tiklayinca ama paperdoll da yuazior onu nasıl düzelticem valla bu wsockdll yi indirdik ondan sonra oldu bunlar.. On=@Click if !() && (=10000) tag.name.prefix else tag.name.prefix endif al playerlara eklencek bu event smiley'ne çakam [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 25 January 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 baggio yada başkası zorm dll hakkında tüm açıklamaları, nasıl kurulacağını falan bir başlık halinde yukarıya kitlitlerlerse sevinicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 off.. installer yok bi tek işte neyini kuramıosun? sphere dizinine koy baslat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 kardeşim taz eyw saolasın çalıştı peki bu durup durduk yere stone'u nasıl cozcem bide nerde cıksa dusuyor oyundan bunu nasıl cozcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yada sende cozumu varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 smeal, bir sonraki surumunu kur, o senin kullandigin sanirim 0.8 olsa gerek 0.10 kullan problemler duzelir.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 0.10 yok 0.1.0 var onu indirmişim ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Stone olayi speed korumasindan dolayi oluyor. Bence yeterince iyi calismiyor speed yapmayan birini speed yaptigini sanip stone ediyor[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 evet te onun icin timer settingsleri var nasıl ayarlıyacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bide bu lord olayinin aynısı gmlerdede oliyor.. onu nasil duzelticem mesela ben gm im .gm 1 ve .privshow da 1 vede bana tikladiklarinda sadece ismim yazior fakat charprofili actiklarinda orda gm yazior profildede gm yazior sadece clickte çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 benim yazdıgımın en basına sunu ekle if (() && ()) [ Staff Member] return 0 endif hay senin smiley'ni de!! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 26 January 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 denedim olmadı taz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 muahah olmaz tabi message ı unutmusuz :D if (() && ()) message [ Staff Member] return 0 endif [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 26 January 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 zuhauha taz ben de diyorm adam tiklayinca kafamda hic msj yazmıcak hanı diom bi hata varya neyse biesye dokunmıyalım bozulur diye neyse ben onuda halletim sadece birşey kaldı oda şu stone bıde bana hic bugsız bır dll solermısınız evo dada böle buglar varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar