Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorm ve bug's

Smeal

Öne çıkan mesajlar

Birincisi ben server makinasindan oynıorum kosarken bazen durup durduk yerde stone oliom bunun cozumu ne bide fame i 10k olanlarda Lord yazmior tiklayinca ama paperdoll da yuazior onu nasıl düzelticem valla bu wsockdll yi indirdik ondan sonra oldu bunlar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smeal, 24 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
Birincisi ben server makinasindan oynıorum kosarken bazen durup durduk yerde stone oliom bunun cozumu ne bide fame i 10k olanlarda Lord yazmior tiklayinca ama paperdoll da yuazior onu nasıl düzelticem valla bu wsockdll yi indirdik ondan sonra oldu bunlar..

On=@Click
if !() && (=10000)
tag.name.prefix
else
tag.name.prefix
endif

al playerlara eklencek bu event

smiley'ne çakam

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 25 January 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bide bu lord olayinin aynısı gmlerdede oliyor.. onu nasil duzelticem mesela ben gm im .gm 1 ve .privshow da 1 vede bana tikladiklarinda sadece ismim yazior fakat charprofili actiklarinda orda gm yazior profildede gm yazior sadece clickte çalışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zuhauha taz ben de diyorm adam tiklayinca kafamda hic msj yazmıcak hanı diom bi hata varya neyse biesye dokunmıyalım bozulur diye neyse ben onuda halletim sadece birşey kaldı oda şu stone bıde bana hic bugsız bır dll solermısınız evo dada böle buglar varmı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...