Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorm ve bug's

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birincisi ben server makinasindan oynıorum kosarken bazen durup durduk yerde stone oliom bunun cozumu ne bide fame i 10k olanlarda Lord yazmior tiklayinca ama paperdoll da yuazior onu nasıl düzelticem valla bu wsockdll yi indirdik ondan sonra oldu bunlar..
Mesaj tarihi:
zormun dllsini nasıl çalışıtırdın acaip bir main loop error alıyorum[signature][hline]
Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin?
Sırrı,Bekçi Sırrı.
Nerelisin?
Erzincan.
İçindenmi?
İçinden.
Mesaj tarihi:
bir bug daha var arkadaşlar hangi player olursa olsun nerde ciksa orda direk logout olior yani oyundan dusuor adam mezarda pvp sırasında altf4 yapıor bunu nasıl engelleriz?
Mesaj tarihi:
said:
Smeal, 24 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
Birincisi ben server makinasindan oynıorum kosarken bazen durup durduk yerde stone oliom bunun cozumu ne bide fame i 10k olanlarda Lord yazmior tiklayinca ama paperdoll da yuazior onu nasıl düzelticem valla bu wsockdll yi indirdik ondan sonra oldu bunlar..

On=@Click
if !() && (=10000)
tag.name.prefix
else
tag.name.prefix
endif

al playerlara eklencek bu event

smiley'ne çakam

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 25 January 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kardeşim taz eyw saolasın çalıştı peki bu durup durduk yere stone'u nasıl cozcem bide nerde cıksa dusuyor oyundan bunu nasıl cozcem
Mesaj tarihi:
Stone olayi speed korumasindan dolayi oluyor. Bence yeterince iyi calismiyor speed yapmayan birini speed yaptigini sanip stone ediyor[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
bide bu lord olayinin aynısı gmlerdede oliyor.. onu nasil duzelticem mesela ben gm im .gm 1 ve .privshow da 1 vede bana tikladiklarinda sadece ismim yazior fakat charprofili actiklarinda orda gm yazior profildede gm yazior sadece clickte çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
benim yazdıgımın en basına sunu ekle

if (() && ())
[ Staff Member]
return 0
endif

hay senin smiley'ni de!!

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 26 January 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
muahah olmaz tabi
message ı unutmusuz :D

if (() && ())
message [ Staff Member]
return 0
endif

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 26 January 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zuhauha taz ben de diyorm adam tiklayinca kafamda hic msj yazmıcak hanı diom bi hata varya neyse biesye dokunmıyalım bozulur diye neyse ben onuda halletim sadece birşey kaldı oda şu stone bıde bana hic bugsız bır dll solermısınız evo dada böle buglar varmı
  • Yeni Oluştur...