Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 pedaldan ayagini cekince gelen ses off off... fourth. third. second. first. and here we go again !! second ! third! fourth! fifth! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Selam, *nutku tutulur, ağzının kenarından salya sallanır* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ben daha ilginç bişey daha söyleyeyim... O videoda ani frene basınca hani arka spoiler flap gibi açılıp hava freni yapıyo ya... Sırf o hava freni bile bizim arabaların fren gücüne eşit... Daha bi de 4 tane 16 inç karbon seramik fren var alette... buna rağmen hala "carrera gt" diyen tipler var ben burda sinirden saçlarımı yoluyorum öyle yorumları okuyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ne yoluon sacini basina bosver ya :) bak burda ne guzel videolar resimler var.. mutlu olalim hep birlikte :P veeeeeyyyy-roooooon.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 soktugumun vergileri olmasa ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dusunmeden alirmiydin matama ?:) yine 1 milyon euro ediyo yani o bakimdan soruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 lol buna kamyon derler zaten dsadsafds öküz gibi motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 quibble alinabilirdi bu tur arabalar deger kaybetmez. Yani bugun enzo aldigin zaman durup duruken deger kazaniyor bayag hemde kullaniyorsun :) yalniz turkiyede vergiler ucuk oldugu icin ve sen arabayi yurtidsina satarken o parayi geri alamadigin icin icinde oturuyor. Amerikada msrp den bir ferrari f430 spyder 220 bin dolar ama alip bir sene icinde satarsan 300 bin dolara rahat verirsin. Dedigim gibi bizde vergilerden dolay olmuyor yoksa acaip arabalar alinir surulur , cunku butun olay deger kaybetmesinde deger kaybetmedikten sonra niye almiyasinki. Gidip ev alicagina hem bunu alirim hemde eglenirim oyle dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 2.5 milyon eurodan fazla mi olcakmis? ayip be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Selam, Benim jantın kendisi 16" !!! Flaplar keşke tavandan bir sviç yardımıyla manuel de açılsa; -Kule flapları açtım, ışıklarayaklaşıyorum...tamam... Hatta silindir sayılarına müdahale edilebilse ve konsolda prinç bir kol olsa; geri - 0 - 1/4 yol ileri - yarım yol ileri - 3/4 yol ileri - tam yol ileri Hummer'dan farkı ne? İş makinası statüsünde satılmalı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Hummer bi ara öyleydi zaten seneler önce. Bi de 4 silindir iptal oluyo zaten bildiğim kadarıyla bunda, ya da en azından prototip halindeyken öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 paticikta her kes 10 milyar koysa alabiliyormuyuz vergisiz? sırayla bineriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sırayla duvara çarparız bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 CoolRider said: paticikta her kes 10 milyar koysa alabiliyormuyuz vergisiz? sırayla bineriz. miktar o kadar buyuk ki kisi basi 10 milyar koysa kac kisi lazim diye hesap edemiom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Selam, Zuahhahaaa... bence de çok adam lazım :P Bu arada bunun kasko primi kaç paradır sizce? Hani ilk 100 sene duvarlara yanaşmadan falan kullansak ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 arabanin cami veya aynasi falan kirilsa sittin sene beli dogrultamazsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kasko primini ben direk soyliyim eger hazarsizliginiz varsa 240 250 milyar civarinda olur esas problem bu arabayi kasko edicek firmayi bulmak yanasmaz cogu firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 @para: Insallah yarim dönem sonra mezunum :) @matama: El freni tutmama sorunu hala mevcut mu ferrarilerde? patinaj bölümü olarak ortak bi veyron alalim artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o videodaki modellerden alalım tanesi 3000 dolar diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Hotrod sevmeyen densiz arkadaşa ( o kendini biliyoğğğr ) selam olsun. Evet bu tür pahalı arabaları kasko yaptıracak şirket bulamayabilirsiniz :) Değişik bir sistemleri varmış eğer aracı pert ederseniz onların yıl sonu primlerinde düşüş oluyormuş falan. Genellikle sadece tanıdıksa sigortalıyorlarmış 150 - 200 bin YTL civarı ve tabiki üstü araçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 matama said: kasko primini ben direk soyliyim eger hazarsizliginiz varsa 240 250 milyar civarinda olur esas problem bu arabayi kasko edicek firmayi bulmak yanasmaz cogu firma. Hasarsizlik yoksa :)? Mesela daha baside indirgersek carrera 4s için veya f430 için ne kadar kasko veriliyor yillik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mr_Hand said: o videodaki modellerden alalım tanesi 3000 dolar diyo :D tamam ama ilk ben oynicam :P vinnn vinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ohoo senin gibi kaç veled girdi odama haberin var mı :D dokunan yanıyo modellere hehehe oynanmaz modelle evlaadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 3 bin dolar vercem olee durucak tozlancak falan.. yok daha neler. cek-birak`li yapsinlar bari 3bin dolara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 35-40 milyon dolarlık bir servetim olsa düşünmeden alırdım kullan yada kullanma garajında bugatti varsa açılmıcak kapı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar