Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugatti artık Türkiye'de =)

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Vodan said:
Bu fakir fukara edebiyatınıda hiç anlamam he. Belki adam zaten fakirlere öğlen yemeği, sabah kahvaltısı veriyordur? Veya kendini vermek zorunda hissetmiyordur kime ne ki? Sözüm sana değil yanlış anlama bu tür haberler yapıldığında altındaki yorumları yazanlar hep servet düşmanı konumundadır da yeri gelmişken belirteyim dedim.

Kime ne tabii ki de, bence öyle yani. Adam isterse 1 milyon fakiri doyursun, bugattiye verdiği parayla 1.5 milyon fakir doyurur.

Kişisel görüşüm tabii, ben öyle abartı paralarla birşeyler yapılmasını hep garip bulmuşumdur. Ne bilim; böyle 20 milyon dolara ev aldı, 500.000 dolara saat aldı haberlerini duyunca anlamakta zorluk çekiyorum. Ne gerek?

Dünya görüşü; Allah bize, biz garibe olan birisi olarak söylüyorum bunları. Yoksa kimsenin parasında gözüm yok yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim yaptigim yer

bu fatih sultan mehmetle bogazici koprusu arasinda bir yol var orada yaptim gece gec saatte

onun disidna ustumuz acik 280 i gordukki o cok daha zevkliydi

bunun disinda izmir cesme otabaninda 288km /h i gormustum cayman s le ki son hizi 275 yaziyor kitapciginda. 18 dk izmir cesme otabanini almistik :)

80km falan o yol sanirim ortalama 250 gitmistikki bir depo benzin bitmisti o yolda :)

neyse genclik iste artik daha cok korkuyorum gaza basarken.
Sosyal ağlarda paylaş

eger matama nin bahsettigi yer cevreyolu ise (fatih sultan mehmet koprusu girisi ile bogazici koprusu girisini baglayan yer), ya da diger tanimla eger bogazici koprusunden geliyorsaniz 1. koprunun 2. koprunun kucukbakkalkoy cikisina baglandigi sabiha gokcen havalimani yolu, uphill in arkasindan gecen, orada gece 2-3 gibi cok bosken ve buzlanma yokken 150-200 arasi gidebilirsiniz. benim 190 gormuslugum var orada. bombos olursa eger, iki seridi ortalar gidersiniz. tek kotu yani ordaki baglanti noktalarindan birinden bazi okuzler tersten yukari tirmanmaya calisiyorlar, bunlar sag seritte sinyal yakip bekler mal gibi. hem kendilerini oldurmeye hem de sag seritten gelen biri varsa onu oldurmeye.

yolu ortalamadan da 200 uzeri biraz zor, zira hafif virajlar var yolda. soldan 230 da gidilir tabiki ama en ufak hata da parcanizi bile bulamazlar, duz yol degil sonucta tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

yinede ben turk otobanlarinda max 150-160 diyorum, hangi araba ile olursa olsun. istanbulda hatta 140 i gecmeyin. sarhosu var ayyasi var, gece vakti yolun kenarindan ortasina firlayan alkolik okuzu var. 100 ile carpinca da oldurursunuz otobanda ama bari sizin kontrolunuzu kaybetme riskiniz bir nebze azalir.

ozellike 2. kopru yolu hiz yolu olarak biliniyor gencler arasinda, buyuk hata, orda sol serit haricinde serit hizlarina uyarak giden arac bulunmaz. en yavas araci en solun bir yanindaki seritte bile bulabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dedigim yol ikinci kopru yolunda giderken camlica cikisi var sabiha gokcenden sonraki giris. tabi artik pek mumkun degil bir iki ay once yolu kazidilar sonrada yamadilar eskiden kaymak gibiydi hatta radar bile yapiyordu polis :)

neyse artik yilda 5 daha track dayimiz var o zamanlar gidecez yapicazda ne yazikki istanbul parktada 220km yi gecmek pek mumkun degil duzlukte.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılır ya yol var aslında. Avrupa-Anadolu geçiş 2. köprü yolunda ben bile 140 altında pek gitmem. Anadolu otoyolu var mesela orada 190 yapmıştım ki daha iyi bi arabayla daha yüksek hızlara ulaşmak mümkün. Tabi sol şeritte kamyon görürseniz bişey diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...