paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, NTVMSNBC said: Sedan modeli ile aynı platform üzerine kurulan CC daha geniş daha alçak ve daha uzun. Tavanın en yüksek noktası sedan modelinden 5 santim daha alçak. CC tam 4 kişilik bir otomobil. Arka koltuğun ortasında minder yerine saklama gözü kullanılmış. VW, CC’nin Mercedes-Benz CLS’nin rakibi olduğunu ifade ediyor. Lüks tasarlanmış araçta otomatik park özelliği ve istenmeden şerit kaybetmeyi engelleyen sistem gibi, teknolojik yenilikler kullanılmış. Hem spor hemde konforlu sürüş sunabilen CC, DDC (dinamik sürüş kontrolü) ile donatılmış: aracın direksiyonunu ve süspansiyonunu sertleşip yumuşatmak mümkün. Araçta güçleri 140 ile 300 beygir arasında değişen motorlar kullanılacak. Görseller Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bu basligi ben acacaktim sana nasipmis para:) Gelelim bu arabaya, Bu arabanin satisini etkileyecek tek unsur var o da fiyati. Eger pahali olursa tercih edilmez. Buna en bariz örnek phaeton dur. Arac bence cok şık ama cls ye fiyat bazinda rakip olmaz umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Sileyim, buyur açı ver. Bir başlığın aramızda lafı olmaz :D Bana biraz garip göründü ama garip nokta neresi bilemedim. İç tasarımda alüminyum kaplama soğukluk katıyor. O bölgenin de ahşap olması sıcak bir atmosfer yaratırdı bence. Ön farları da köşesinden tutup geriye doğru çekmişsin gibi duruyor. Sanki fazla özenilmeden yapılmış, hani aceleyle yetiştirmek ister gibi. Yerden yüksekliği biraz daha düşürülmeli gibi bu arada. Arka tampon eteği sebebiyle dötü kalkmış izlenimi var :P Direksiyon ise lüks izlenimi vermekten uzak; normal ile spor arasında kararsız kalmış gibi. Daha tok bir his verilebilirdi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cok guzel olmus bence yalniz cc deyince dedim acaba 4 kapili bir cabrio mu yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Aslan max aklına geldi herhalde ;) Gözün alışması için zaman lazım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 arka farlar bitek bana mı kötü geliyo? peugeot 307cc gibi haddinden büyük bence arka farlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Büyük ve biçimsiz. VW'de bir yuvarlak stop sevdasıdır gidiyor. Becerseler gam yemeyeceğim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 valla araba güzelde cls ye rakip olarak pek tutunamamış gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 evet o da var clsye rakip yapıcaksan phaeton cc yapmalıydın, tabi kim gidip vw ye okadar para verir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 turkiye de henuz tahmini bir fiyat yok dimi? bir de hangi paketlerde gelecek acaba? comfortline highline olaylarına devam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 paramecium said: Selam, Sileyim, buyur açı ver. Bir başlığın aramızda lafı olmaz :D Bana biraz garip göründü ama garip nokta neresi bilemedim. İç tasarımda alüminyum kaplama soğukluk katıyor. O bölgenin de ahşap olması sıcak bir atmosfer yaratırdı bence. Ön farları da köşesinden tutup geriye doğru çekmişsin gibi duruyor. Sanki fazla özenilmeden yapılmış, hani aceleyle yetiştirmek ister gibi. Yerden yüksekliği biraz daha düşürülmeli gibi bu arada. Arka tampon eteği sebebiyle dötü kalkmış izlenimi var :P Direksiyon ise lüks izlenimi vermekten uzak; normal ile spor arasında kararsız kalmış gibi. Daha tok bir his verilebilirdi. Saygılar. Cok ahsap olmasindan ziyade alüminyum ile harmanlanmasi bence hos olmus aslinda. Yeni mondeo nun icini düşün bir de.. Ön far grubu için aceleye gelmiş demek hata olur. Passat tan itibaren benzer far gruplari geldi. Once passat sonra makyajli toureg passat cc ve tiguan ayni tip farlara sahip. Vw nin amaci zaten sporcu bir "volks" wagen yapmak :) ondan direksiyon unda standart olmasi normal Bence sen hala önyargını yenememişsin vw için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Ön yargı :P Ya aslında VW firmasına sempatim var (acaba neden :P) Fakat tasarımları eblek oluyor hep. Misâl Jetta ve yeni Passat. Golf desen bayanlar için mi yoksa sportif bir gençlik rüyası mı? Bir otomobil ikisi birden olamaz. 2 tampon altı etek, bir eşik, bir de spoiler ile sportif ruh olmaz ki. Bence şu tasarım çizgisi, özellikle de stop tasarımları, elden geçirilmeli. Ben çizgisel stop hatlarını seviyorum. Veya piyasada yuvarlak stop grubu olup da çok takdir ettiğim birçok marka var, onlara bakıver. Hoş benim görüşüm literatür değil ama çirkinler işte :P VW ve malzeme kalitesi zaten aşikâr :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 paramecium said: Selam, Ön yargı :P Ya aslında VW firmasına sempatim var (acaba neden :P) Fakat tasarımları eblek oluyor hep. Misâl Jetta ve yeni Passat. Golf desen bayanlar için mi yoksa sportif bir gençlik rüyası mı? Bir otomobil ikisi birden olamaz. 2 tampon altı etek, bir eşik, bir de spoiler ile sportif ruh olmaz ki. Bence şu tasarım çizgisi, özellikle de stop tasarımları, elden geçirilmeli. Ben çizgisel stop hatlarını seviyorum. Veya piyasada yuvarlak stop grubu olup da çok takdir ettiğim birçok marka var, onlara bakıver. Hoş benim görüşüm literatür değil ama çirkinler işte :P VW ve malzeme kalitesi zaten aşikâr :D Saygılar. Tasarimlari cokta ebleh sayilmaz:) Vw, iroc ve sonrasinda golf 6 ile daha keskin cizgilere sahip olacak ama stop grubu hep yuvarlak hatlar olacak gibi geliyor. Audi ile aralarinda farki korumak namina. Sunu kabul etmek lazim vw nin tasarimi asla senin istedigin audi cizgisine yaklaşmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Çok yaklaşmasınlar zaten. Aynı çatı altında yer alan markalar arqasında fark olsun azcık :) Ama abi o direksiyon nedir yaaa :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ben beğendim ama aklımda 2 şey var. 1. si volkswagen, halkın arabası statüsünden uzaklaşmak mı istiyor? 4 kapı coupe olayı lüks segmente ait bir sınıf çünkü. 4 kapı coupe olayını yapabilecekleri bir sürü marka da var ellerinde zaten... audi porsche, bunlar da yapıyor zaten A7 panamera falan.. 2. si halkın arabası olacaksa, yani fiyatı düşük olacaksa, kendi kendine satışlarını düşürmeyecek mi VW? Çünkü bu araç passatla yakıt bir fiyata satılacak olursa orijinal passat ı tercih edeceklerin sayısı epey azalacaktır. bi de şu iç mekan işini çözemedi volkswagen. passat dışardan güzel bir araba, ama içi çok monoton, kötü bence... bu da öyle olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cc coupe cabrio deil mi ya eger coupe cabrioysa jeremy clarksonun bir lafiyla yorumlamak istiyorum the only person that look good on the back seat of a 4 seat cabrio was adolf hitler. bu kadar ha bide eger coue cabriyosa 4 kapi coupe ne ya ben anamadim nasil cc bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 başlık yanlış olmuş evet passat coupe diye geçiyor bu araç literatürde, cabrio değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 detroit fuarında adı passat cc diye geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Yepp... CC olarak lanse edilmiş. Yanlış hatırlamıyosam VW'nin rekabet stratejisi şöyleydi; Audi vs BMW VW vs Mercedes Seat vs Alfa Romeo Skoda ise VW'nin yerini alacak Bu strateji ne derece değiştirildi veya revize edildi bilmiyorum ama 6-7 sene evvel böyle bir açıklamaları vardı. Amaçlarına ne derece ulaştılar veya ne derece doğru yoldalar tartışılır. Esas olan şudur ki; VW=halk arabası imajı eskisi gibi ekonomik araç anlamına gelmeyecek. Ama hâlâ satışları çok iyi, o ayrı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 haha lambo ferrari mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Büyük ihtimal, peki o zaman Bugatti ne? Porsche ise bir alt kademe oluyor gibi : Bently ise über lüks falan bişi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 VW halkın arabası olmaktan çıkalı çok oldu yenimi farkettin ki MrMarv? para, bende seni yabancı sitelerde haber takip ettiğin için esefle kınıyorum kın kın kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Selam, O-oooo pot mu kırdık ne :P *utann utann utann* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ehe bu CC ile pheaton arasında bi model daha çıkarıcakmış VW :D bu gidişle bu cc'nin üstü açıını da yaparlar bunlar. adı da CCCC olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Çok tatlı olmuş araç en guzel cc arkası olmuş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar