sir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ..yatakta çırılçıplak uzanıyoruz -hadi ölelim, diyorsun. -ölelim, diyorum. bir bıçak alıyorum mutfaktan, gırtlağına dayıyorum. uzanıp son kez öpüyorum dudaklarından ve sonra bir çırpıda atardamarını kesiveriyorum. bu kan fışkırması bana bişeyler hatırlatıyor. beklediğim kadar kötü geçmedi. sıra bende. .. sanırım kapı yumruklanıyor. orada öylece birkaç saat beklemiş olabilirim. neyse ben de kesiyorum kendi gırtlağımı, hırıltılar eşliğinde senin çırılçıplak ve kanlı bedeninin üzerine uzanıyorum.. iyi iyi, o kadar da acımadı canım. yavaşça bedenim hafifleşiyor, duyularım zayıflıyor.. -aslında ne kadar yalnızmışız, diyorsun. -yalnızmışız, diyorum. ve içeri giriyorlar. pek karşılaşmak isteyecekleri bir manzara değil. yatak örtüsü falan mahvolmuş. elimizden gelenin en iyisi buydu. yine de yanımızda birşey götüremiyoruz. geride kalanlar bize tutunmaya çalışıyor ama, nafile. -elimi tutuyor musun, diye soruyorsun. -tutuyorum, diyorum. eldivenli eller açık kalmış gözkapaklarımızı indiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kurgu güzeldi fakat duygu yoktu hocam yanlış anlama daha iyilerini yapabilmen için eleştriyorum aşıkmısın piskopatmısın olayı tam olarak yansıtamamışın üzerinde biraz oynama ve ayrıntılara biraz yüklenirsen daha iyi olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yazi alkisi hak ediyor..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bencede güzel fakat dediğim gibi biraz sanki bişeyler eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Tam istediğimi yahut beklediğimi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 minimal olsun istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 dostum senin imgelerini çözmek mümkün değil. hatırlar mısın bilmem kaç zaman önce aloorasıneresi diye bir yazı yazmıştın, o zmn anlamıştım bn bunu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ortalığı yine kana bunamışssınn... ne düşünce selidir öylee uzak tut bıçağını.. tebrik ederim yine bir çırpıda okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar