Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download Manager Sorunları (gına geldi)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

FlashGet & Free download manager

İkisini de denedim. Şimdi şu sorun oluşuyor.

İlk başta sorunsuz indiriyor. Mükemmel gidiyor. Bir süre sonra işlemciden %50 ve daha fazla yemeye başlıyor download manager exesi. O anda sağ tıklar, programı açmaya çalışır ya da herhangi birşey yaparsam program takılıyor ama indirmeye devam ediyor.

Görevi sonlandırmaktan başka çarem kalmıyor. Ve çok olmaya başladı öyle haftada bi olan olay değil hergün hatta günde bikaç kez oluyor.

Flashget ve Free Download Manager tercih ettim çünkü uzak masaüstünden ayarlıyorum downloadlarımı. böyle toplu olarak linkleri ekleme sistemi olmalı. Ayrıca linkleri adam gibi yukarı aşağı taşıma sistemi olmalı (bkz orbitte de var ama ne kısayol koymuşlar ne da 2 dosyayı aynı anda taşıyabiliyorsunuz).

Fikri önerisi olan? Gına geldi harbiden yani bu konu üzerine kafa yormak midemi bulandırıyor artık.
Sosyal ağlarda paylaş

@ PrudenT
Kaç acaba versiyonu? bende düşündüm onu eski versiyonlardan filan çeksem diye. Versiyonunu söyleyebilirsen onu çekip kullanırım bende de sorun olmaz muhtemelen.

@ Luriel
Diyorum ya uzak masaüstünden kullanıyorum download makinasını. Öyle linkleri seçip sağ tıklama yok :). Linkleri bu makinadan buluyorum oradan direk download managera atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...