Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 FlashGet & Free download manager İkisini de denedim. Şimdi şu sorun oluşuyor. İlk başta sorunsuz indiriyor. Mükemmel gidiyor. Bir süre sonra işlemciden %50 ve daha fazla yemeye başlıyor download manager exesi. O anda sağ tıklar, programı açmaya çalışır ya da herhangi birşey yaparsam program takılıyor ama indirmeye devam ediyor. Görevi sonlandırmaktan başka çarem kalmıyor. Ve çok olmaya başladı öyle haftada bi olan olay değil hergün hatta günde bikaç kez oluyor. Flashget ve Free Download Manager tercih ettim çünkü uzak masaüstünden ayarlıyorum downloadlarımı. böyle toplu olarak linkleri ekleme sistemi olmalı. Ayrıca linkleri adam gibi yukarı aşağı taşıma sistemi olmalı (bkz orbitte de var ama ne kısayol koymuşlar ne da 2 dosyayı aynı anda taşıyabiliyorsunuz). Fikri önerisi olan? Gına geldi harbiden yani bu konu üzerine kafa yormak midemi bulandırıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 internet download manager tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Onu da denedim bi eksiği vardı ama bidaha deneyeyim zarar gelemz. Şu illetten kurtulabileceksem... Flashget zaten daha rapidden 100mblik partları hatasız indirmeyi beceremiyo ki, her 10 dosyadan 1'i hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bende sorun yok flashgette. ama son versiyon değil torrent falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bendede flashgette aynı sorun vardı idm yi indirdim hiç sorunlu dosya çıkmadı henüz bide 10 tane rapid linkini seçip download diyorum direk kendi çat çat indirio hiç sorun yok. flashget gibide şifreyi unutup 5kb lık dosya indirmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 @ PrudenT Kaç acaba versiyonu? bende düşündüm onu eski versiyonlardan filan çeksem diye. Versiyonunu söyleyebilirsen onu çekip kullanırım bende de sorun olmaz muhtemelen. @ Luriel Diyorum ya uzak masaüstünden kullanıyorum download makinasını. Öyle linkleri seçip sağ tıklama yok :). Linkleri bu makinadan buluyorum oradan direk download managera atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 1.71'miş. serial yollarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 1,73 var sitelerinde classic sürüm olarak geçiyo 1.7 sürümleri sanırım. Onu çekeyim. Hem pati wareze çevirmeyelim plzz, bikere ben orjinal program kullanırım tamam mı? (ahahah biraz daha söylesem kendim bile inancam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 affet bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 PrudenT FlashGet 1.73 ile düzenledim tekrar linkleri filan. İnşallah sorun çıkmaz, şimdilik süper gidiyo. Dualarınızı benden esirgemeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 eyw pru vallaha sabah oldu hiç sorun yok classic sürüm rulaz teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar