Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Aslında konuyu nereye açacağımı çok düşündüm de bulamadım. En sonunda bu konuda en çok bilgiyi burda bulurum gibi geldi :P Daha çok Amerika olmak üzere yabancı spor kanallarının(ESPN, TNT, Fox Sports vb.) yayınını uydudan alabileceğim herhangi bir uydu bilen var mı? Ya da böyle bir uydu var mı? Varsa bu sistemi 0'dan kurmak ne kadara mal olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hot bird sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sport Channel HotBird 6 13 E 11054 H Dubai Sports Channel 2 HotBird 8 13 E 11747 H RAI Sport Satellite HotBird 8 13 E 11804 V Planeta Sport HotBird 6 13 E 12597 V Hotbird'de bu kanallar var sanırım spor kanalı olarak. Benim istediklerim ise Amerika'nın kablolu yayınında bulunan ESPN,TNT,Fox Sports. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Sanırım yanlış yere açtım konuyu ben :) Modlardan biri bunu Konu Dışı'na atabilir mi? Bilim-Teknik desem değil. Donanım&Yazılım hiç değil. Bulamadım başka yer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar