St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 izleyenler vardır belki.devamı da var youtubede.Bu arada 18+ mı deil mi karar veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Oha o nasıl bir teknik ki abim sıfır hata payı ile çizim yapmakta ::o Ben olsam "yok lan bu çizgi olmadı" diye 30 kere silerdim :D Bi de figürlere yaklaşım tarzı süper o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Adamın çizimlerine aşık oldum ben offensive drawing falan yalan. Böyle hayran hayran izledim adam çizerken. Yetenek istiyorum ya! Bir düz çizgiyi çizerken bile hata yaptığım zamanlar olurken bu adam nasıl olur da böyle şeyler çizebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bunun ilkokullarda gezen bi versiyonu vardır. böyle bi kadın vücudu çizilir kolsuz bacaksız. tabii ki göğüs falan var. sonra o köpeğe dönüşür falan. hatırlayınca tiksindim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar