toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 aha simdi cektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Zergling said: kablonet 1024 aldım ve sonuç !!EXECUTEEEEEE NOWWWWWW !!! Photoshop bu resim , Orgrimmarda nasıl kimse olmaz ya. O şekilde olsa bende 10 ms i geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Yanlız sizin fpsler süpermiş biri 20 biri 9 nasıl oynuyonuz helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 KosPer said: Yanlız sizin fpsler süpermiş biri 20 biri 9 nasıl oynuyonuz helal :D SS almak için yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 janis said: Zergling said: kablonet 1024 aldım ve sonuç !!EXECUTEEEEEE NOWWWWWW !!! Photoshop bu resim , Orgrimmarda nasıl kimse olmaz ya. O şekilde olsa bende 10 ms i geçmez. Photoshop degil Gecenin saat 4ünde cekmiş adam normaldir o saate o ms çok normal benim gündüz saatlerinde 200'ü gecmiyor :) ama benimde adsl internetim ne oldu ne yaptım bilmiyorum ama düzeldi :) geceleri max 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Windowed oynamak fps dusurur, dipnot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 windowed oynamıyorum ben de, benim bilgisayar kotu biraz ondan oyle. ama 9 fps ile oynamıyorum, surekli değişiyo o. azerothda 40-50 fps, outlandde 20 fps civarında oynuyorum. raidlerde falan takılma falan hiç olmuyo yani :) ayrıca saat 4 te tabi latency olmaz dediniz, aksam 9 da raid saatinde ss koyduk daha hala inanmıyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar