robinson Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi yurtseven kardeşlerin bu aralar kraltvde falan dönen bi klibi var, "ölmek var dönmek yok diye". Orada çocuk şehirden ayrılan sevgilisinin otobüsünü kovalıyor yakalayınca da bırakıyor güzelim Q7'yi kızla birlikte köye gidiyor. Onun gibi bişey olmuş bu, allah akıl dağıtırken bu arkadaş salatalık yiyomuş heralde
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bu Knaytın yapımcısı Türkiye'de büro açmış TÜrkiye için oyun geliştirecekmiş.
unac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 robinson said: abi yurtseven kardeşlerin bu aralar kraltvde falan dönen bi klibi var, "ölmek var dönmek yok diye". Orada çocuk şehirden ayrılan sevgilisinin otobüsünü kovalıyor yakalayınca da bırakıyor güzelim Q7'yi kızla birlikte köye gidiyor. Onun gibi bişey olmuş bu, allah akıl dağıtırken bu arkadaş salatalık yiyomuş heralde ne yaptın be abi
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 guzel bi makineyi ko botuna ayirma vakti gelmis :P herturlu karakter satilir. piyasadan ucuza satilir
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bu nedir KO da oyunmu bağımlılık yapıyormuş birde... ya kardeşim ya siz UO oynamadınız yada gerçekten bağımlılık nedir bilmiyorsunuz.... benim hayatım Ultima olmuştu arkadaşlarla sohbet etmeye kalktıgımızda örnekler UO ya göre veriliyor hemen hayat Uo ya dönüyordu bir sn ye oyunda lag olsun nefessiz kalıyordum ...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Arkadaşlar bakın Knight Online kötüdür rezalettir falan demeyin çok güzel oyun, çünkü filter görevi görüyor, bu tarz insanlar knight online oynamasa, wow oynucak, eve oynucak, wow zaten çoluk çocuk dolu, evenin ortamı bozulacak uzayda lölö yapacaklar. Bu şekilde basit oyunlar daha güzel oyunların bozulmasını engelliyor. Siz şimdi o paralar boşa akıyor falan diye düşünüyorsunuz, ama o paralar aklı başında olup oyunu bırakanlara, ya da oyun üzerinden para kazananlara gidiyor, aklı olan sömürür knight online piyasasını, evet harbiden uğraşırsanız piyasa var. Ha bana sorarsanız knight online ile uğraşmak yerine okuyun adam olun daha çok para kazanırsınız:b malum online oyun oynamak hiç bir eğitim gerektirmiyor, yetenek de pek istemiyor, amelelik yapıyorsunuz, ama mouse ameleliği, bir amele ne kadar kazanırsa o kadar kazanıyorsunuz. Ha oyunu bırakırken paraları satmak çok güzel bir şey, dofusu bırakırken 250dolar falan para aldım kamalar için, sonra eve-online aldım onunla kaç ay lol
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sırf yeğenimin 10 account olmuştur. Bedava nasılsa alması. Giriyor, KoXP açıyor, banleniyor, yenisini alıyor, giriyor, KoXP açıyor, banleniyor, yenisini alıyor, ~~
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bi oyunu oynuyan insan sayısını ölçmek için account sayısını kullanmaları çok malmış hakkaten, aynı anda oynuyan ortalama insan sayısı verseler yeter
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 evet zaten aktif oynayan insanlar gunun 18 saatinden aşa oynamadıkları için, prime time da olcum alsalar oyuncu sayısının %90ına yakın bi rakam cıkar :D
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yeni nesil gamerlar ciddi gerizekalı. BMW'ni satıp alienware alırsın be adam, ske sürelecek aklı yok bazılarının gerçekten.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 alexi, nekromansırına bi murat124 veririm babo
Öne çıkan mesajlar