Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chainmail yapmak için...

Zed

Öne çıkan mesajlar

Galvanize çelik dediğiniz şey galvaniz saç oluyor. genellikle 100x200cm ebatlarda ve çeşitli kalınlıklarda olup Sanayi sitelerinde bulunabiliyor. Bunun yanında siyah saç ve paslanmaz çelik de aynı şekilde mevcut. İzmir de bu tarz bir şey yapıcam diyen olursa bu tarz şeyler satan bir yerin telefon numarasını verebilirim isteyenlere.
Zed sana gelince eğer böyle şeylere ilgin varsa dene bence de. Bu da bir tür hobi. Nasıl kadınlar örgü örebiliyorlarsa erkeklerde chain mail örebilir sonuçta da duyara asacak çok şık bir aksesuvar olur. Resmini verdiğin örme şekli çok güzel ama bu senin sabrınla ilgili. Eğer sabırlıysan yavaş yavaş yaparak bir kaç ayda bitirirsin. Ben de yapmak isterdim ama o kadar sabırlı olduğuma inanmıyorum.
Kılıç olayına gelince de internette gerçekten keskin kılıçlar mevcut ama adamlar özellikle kanunlarınız uygun ise gönderelim ibaresi ile gönderiyorlar maillerini. Gerçekten de problem buradaki gümrükten onu nasıl çekebileceğin. Kanunlara uygunluğu nedir? Ben maalesef kesin bir şeyler öğrenemedim. Ama elden getiririm diye düşünüyorsanız kesinlikle Italya' ya gideceksiniz çünkü internetteki çoğu kılıç satan site malları italyadan getirtip öyle satıyor. Onlarla mailleştiğinizde özellikle sormanız gerekn şey ise "Comabat' a uygun olup olmadığı" dır esas ölçüt budur. Aklınızda olsun ama sorduğunuzda size hem cevabı hem de kılıçla kombat yapmanın tehlikeli ve yasak olduğuna dair bir yazıyı beraberinde gönderiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...