MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 başlık için kusura bakmayın uzun oldu biraz fakat ben şu anda iki browserı da kullandığımdan ikisinde de aynı sık kullanılanlar menüsünü kullanmaya ihtiyacım var. yani IE7den eklediğim zaman Firefoxta da gözüksün istiyorum eklediğim. nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 del.icio.us kullanmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 firefox eklentisi mi bu? edit: niye sorduysam... öyleymiş:D edit2: ama benim daha az online bişeye ihtiyacım var. yani benim bilgisayarımdan görmesi lazım kısayol dosyalarını. gördüğüm kadarıyla bu online yapıyor işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 del.icio.us sosyal imleme sitesi. toolbar'ı da senin favorilerini başkalarıyla pratik biçimde paylaşmana yarıyor vs.. bu tarz, hem ie hem de ff üzerinde çalışan bir çok 3rd party toolbar var. herhalde en bilineni de google toolbar'dır. onu da kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar