Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Manyak bişey olmuş. İncecik ve hafif. Yeni ipod Nano lara benziyor dizaynı. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yuh baya inceltmişler bende dizüstüne geçmek istiyorum artıkda bunun parası araba fiyatı olur gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Abi allah belasini versin bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 az önce pre-order ettim, 2 hafta sonra görüşmek dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 said: ...Firma başkanı Steve Jobs, ''Mcbook Air'' adlı ürünün 0,8 inçten (yaklaşık 2 santimetre) daha ince olacağını ve fiyatının 1799 dolardan başlayacağını belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 http://www.apple.com/macbookair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dominic said: az önce pre-order ettim, 2 hafta sonra görüşmek dileği ile. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Eminim her kullanıcısı bunu büyük bir zevkle taşıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 http://www.apple.com/macbookair/guidedtour/index.html?size=small Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Apple, Air Thinnovation adamlar mükemmel reklam isim falna buluolar haha helal valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mortis said: Apple, Air Thinnovation adamlar mükemmel reklam isim falna buluolar haha helal valla ya Hehe cidden cuk diye oturtmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Audio * Analog audio output/headphone out (minijack) * Built-in mono speaker * Built-in omnidirectional microphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yaşasın insanların kendileri özel hissetmeisni saplıcak bir tüketim malzemesi daha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Vay anasını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Darqainu said: Audio * Analog audio output/headphone out (minijack) * Built-in mono speaker * Built-in omnidirectional microphone hakkaten ya ne monosu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ya kim lap top hoperlörünü kullanio ki zaten mono değil mi laptoplardaki bütün hoparlörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bu aralar macbook düşünüyodum,valla bu iyi oldu emme bunun fiyat Türkiye'de ne olur bilinmez,olmadı yurtdışından buluruz dana ucuza geliyo..Bu arada Steve gene yapmış şovunu>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 aslanım steve be! demiyoki sığdıramaık cd-rom oyun yerine "zaten gerek yok size yenı cağ" diyo... yıllanmış şarap gibi her seferinde daha usta kıvırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eheh insanın çok parası olup özel uçağıyla uçup gidip alıp gelesi gelen bi icat daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Cuce bu apple nefreti ne zaman bitecek, halbu ki tam senin kalemin, popüler olmayan, azınlığın tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ciddi olmadığını kabul ediyorum, aklıma şey geldi cube'u tanıtırken, fantastik mükemmel özellik diye kasasından cıkmasını gösterirken böle gurula konuşuyodu bi yandanda sıkınıp utanıyodu steve, maşallah cok geliştirdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 cd ve ethernet yok da external halledilecek seyler bunlar, kim ethernet kullanir allaskina. internet denilen dalga saolsun, 1 senedir ilk defa 5 gun once actim dvd romumu, windows install etmek icin. ve laptop hoparlorunu kim kullaniyor yani. Cok guzel olmus bence ya, hayran kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 cüce gerek yok hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar