TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Aşağıdaki linkte özel teşekkür bölümünde legbra'nın adını gördüm. Acaba legbra'nın sphereserver'a ne gibi katkıları var diye soracaktım. Willow'dan tanıyorum sadece o kadar (: http://www.spherewiki.com/index.php?title=Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 raskol bnde simdi snn usdeki msjını gördüm . spherewiki ye hep girerdim ama hiç görmemiştim legbrayı . bnde merak ettim . ne gibi bi katkısı war acaba :S :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Special thanks to: Ben, Cloud_Br, Ellessar, Jdog, Lord Zerofiz, Mordaunt, Nazghul-ll, RanXerox, Rattlehead, Sandman, Sharlenwar, ShiryuX, thelegbra, Maximus and WarAngel, for helping to add content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ßildiğim Kadarı ile Legbra nın orda bi arkada$ cevresi var fikir alı$ veri$i yapıolardı ordandır o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 todesin dedigi gibi, add content olayi. wiki ilk hazirlanirken dökümanların hazirlanmasi grubunda vardim :) ordan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Artık yörünge içi ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 karıştırma yörüngeyi :D canı sıkılınca turlamaya çıkıyo insanlar arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar