ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Selamlar İşyerinde bir ASUS laptop var fakat ekranı kırık olduğu için ekstra bir ekran taktık 19 inch. Fakat görüntüde problem oldu resolution uymadı ben de resolutuini değiştirirken uyumsuzluk verip ekranı kapattı. Şimdi ekran görüntüsüne ulaşamıyorum. NAsıl ulaşabilirim? Acil yardım lazım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bu arada işletim sistemi Vİsta Home Premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Tamam gerek kalmadı kendiliğinden düzeldi bir kaç resetten sonra tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 oyle bir durumda windowsta guvenli modda, linuxte safe graphics modunda acilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar