Nomak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Selamlar beyler demin ofisde çalışırken babam geldi dedi telefondan garip bir ses geliyor diye :) dedim nedir çaldır dedi arama yapmaya başladım...Telefonu öalarken arkadan bir adam sesi birşey diyor çözemedim alçak geliyor sesi :) Nedir bu karşılaşan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 telefonun dinleniyor olmasın ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 melodisi olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 arayan kişinin adını olabildigince telaffuz ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ama ilk seferlerde böyle yapmıyordu? birşey mi girdi acaba telefonun içine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 cin girmiş olabilir :P arıyan kişinin ismini söylüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Sintisyzer said: arayan kişinin adını olabildigince telaffuz ediyo buyuk ıhtımalle bu abı cok kıl bısı nokıalar bazen yapıyor kapatabılırsın menude yannıs hatırlamıyosam call settıngde mı rıngerda mı ne say callers name war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 eyv beyler bencede acayip kıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Benim N80 de vardı, hoşuma gitmişti başında... ajjkuummmmmm falan gibi abes isimler yazmıyorsanız aslına o kadar da kötü telafuz etmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Arayan kişinin adını telaffuz ediyor. %50 basarılı bi sistem ama alıştıktan sonra gayet guzel arayan kim ogreniyorsunuz daha ekrana bakmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar