Mix Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 jedi knight, call of duty, battlefield, halo, cm, nfs underground , civilization. bu oyunlar disinda uzun sure eglenerek oynayacagim oyunlar ariyorum. birde eskiden theme hospital diye bir oyun vardi o tarz oyunlarin isimlerini yazarmısınız o kadar guzel olacagını sanmıyorum ama... :)[signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 25 January 2004 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 transport tycoon deluxe derim başka birşey demem. İmzamdan ulaşabilirsin. Yani Simcity 4000 de işini görebilir. Sevdiğin türe göre gene 1998 den kalma Sierra'nın Incubation vardır. Süperdir :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Stronghold : Crusader tawsiye ederim ![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 efet abi direk stronghold crusader tapıcaksın her iddasına girerm! ZeuZ la biz basladık bırakamadık.. :) yannz bıras eski bulmakta zorluk cekebilirsin belki?!
Mix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sim city yi aldim transport tycoon yoktu.strongholda bi bakayım saolun. birde simcity 4 oynayan var mı cok para sorunum oluyor da taktik verebilecek kadar iyi oynayan var mı ?:) bikac ipucu taktik buldum fakat ise yaramiyor yine borca batiyorum hep [Bu mesaj -Mix- tarafından 26 January 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Warcraft.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 jedi knight derken jedi outcast veya jedi academy kastettin herhalde.. star wars knights of the old republic veya freelancer öneririm sana..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Kotor diyorum direk ya... dün yeni bitirdim şimdi bi daha başlayıp dark side oynayacam eheheh Sith lordu olacam lan![signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 evet jedi academyi kastettim. dun gittigimde KOTOR ide aldım ama ilk cdsi tamam 2. cdsi baska bi oyun cikti degistirecem bugun :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar