Mix Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 jedi knight, call of duty, battlefield, halo, cm, nfs underground , civilization. bu oyunlar disinda uzun sure eglenerek oynayacagim oyunlar ariyorum. birde eskiden theme hospital diye bir oyun vardi o tarz oyunlarin isimlerini yazarmısınız o kadar guzel olacagını sanmıyorum ama... :)[signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 25 January 2004 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 transport tycoon deluxe derim başka birşey demem. İmzamdan ulaşabilirsin. Yani Simcity 4000 de işini görebilir. Sevdiğin türe göre gene 1998 den kalma Sierra'nın Incubation vardır. Süperdir :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Stronghold : Crusader tawsiye ederim ![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 efet abi direk stronghold crusader tapıcaksın her iddasına girerm! ZeuZ la biz basladık bırakamadık.. :) yannz bıras eski bulmakta zorluk cekebilirsin belki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sim city yi aldim transport tycoon yoktu.strongholda bi bakayım saolun. birde simcity 4 oynayan var mı cok para sorunum oluyor da taktik verebilecek kadar iyi oynayan var mı ?:) bikac ipucu taktik buldum fakat ise yaramiyor yine borca batiyorum hep [Bu mesaj -Mix- tarafından 26 January 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Warcraft.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 jedi knight derken jedi outcast veya jedi academy kastettin herhalde.. star wars knights of the old republic veya freelancer öneririm sana..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Kotor diyorum direk ya... dün yeni bitirdim şimdi bi daha başlayıp dark side oynayacam eheheh Sith lordu olacam lan![signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 evet jedi academyi kastettim. dun gittigimde KOTOR ide aldım ama ilk cdsi tamam 2. cdsi baska bi oyun cikti degistirecem bugun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar