Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 - Malzemeler 5 kaşık çay - 3 Kaşık Bal - 1 Kaşık Tarçın - Azcık süt Önce her çay demlemede yapıldığı gibi suyu kaynatıyoruz. Su kaynadıktan sonra yukardaki demlikte, çay kabının içine 5 tatlı kaşığı normal çay, 3-4 tatlı kaşığı bal, 1 kaşık tarçın koyup kapatıyoruz. Bu karışımın üstüne demliğin ağız seviyesine kadar kaynar suyu koyup ondan sonra bi 20 dakka orta ateşte demlenmeye bırakıyoruz. Çayı koyacağımız zaman sadece demden alıp koyuyoruz (su eklemedim ben) fekat hem tat hem görüntüsünün tamamlanması için içine çok azcık da süt ekliyoruz (tadımlık). Zira tarçından dolayı çayın asıl görüntüsü hoş olmayan bulanık bir halde fekat süt ekleyince geçiyor o da. Tabi bu tek başına içmek için, kahvaltılık değil ve de içine şeker koymanıza gerek yok 3-4 kaşık bal yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mideyi mahveder bu yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Edit. Çift tık gene. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Gloria jean's de 8 milyon bunun küçük boyu.Ayriyeten tadınıda hiç sevmemiştim.(hayır ben para vermedim arkadaşım çalışıyo o ısmarladı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yok yav mideye bişey yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 elinee sağlık :) D.P: elime sağlık yazdim üstüme alındım hemen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar