Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 uyku tutmayan günlerden birinde zaplarken bi karı programına denk geldim, kaliteli bir profesör konuşuyodu, takıldım 2 dakka. ellerde ayaklarda ısınamama üşüme, fiziksel bi iş yapınca çabuk yorulma, günde 15 saat uyuyup hala uyuma isteği, ani bir hareket yapınca gözlerin ışıldaması (birden her yer ışık oluyo) gibi şeyler saydı, hepsinin bende olduğunu farkettim oha oldum. tüm belirtiler var, kan kanseri miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben bilmem, doktor bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 of allah korusun böle bi yerin kanayınca kan pıhtılaşması zor mu oluo dikkatini çekti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yok pıhtılaşma sorunu yok, doktor orda trombositlerin bozulması her kan kanseri türünde görülmez, rare biraz dediydi. pıhtılaşma sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 biz ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Pz4oKib800A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 abi bu saydıkların her nolifer bilgisayar kullanıcısın basına gelen seyler olmaz bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Spirit_Healer said: ellerde ayaklarda ısınamama üşüme, fiziksel bi iş yapınca çabuk yorulma, günde 15 saat uyuyup hala uyuma isteği, ani bir hareket yapınca gözlerin ışıldaması (birden her yer ışık oluyo) gibi şeyler saydı, hepsinin bende olduğunu farkettim oha oldum. tüm belirtiler var, kan kanseri miyim? ellerde ayaklarda ısınamama bende var = kansızlık çözüm ilaç yada kan yapıcı yiyecekler pekmez domates vb... uyuma problemi çok pc başında durup uyumuyosan yatıyosan bende de olur kalkasın gelmez ani hareketten kastın kafanı eğersin birden kaldırınca mı mesela ? tansiyon düşmesi felan olabilir. kanser değilsindir be iyi yönlerden baktım ben ondan dedim ha ben kansermiyim ? bilemiyorum ama veremim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bob marley ibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 harbi benim de çok ilgimi çekti o =) dory hacklendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yok hacklenmedim sinavdan ciktim da ondan oyleyim. salak gibiyim. ayrica neyi yanliş soyledim ayol, doktor bilir işte, bi de bob marleye benzemiyo mu saclar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ne biliim sonuçta burnumda sivilce çıkar mı demio adam kan kanseri miyim dio ciddi bi olay =) biraz geyik cevaplar geldi sendne konunun ciddiyetine göre ama sınav halidir olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 geyik falan cevirmedim doktor bilir dedim. ibo videosu koymus kusura bakma ama tiklar tiklamaz gülme krizi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Yok ya öyle bişi. 1 sene öncede arkadaşım internetten akciğer kanserinin belirtilere bakmış. Aradı beni işte. ''Aga akciğer kanseriyim. Ne yapcam lan. Olm tüm belirtiler tutuyor. Ölücem. Yok ne yapcaklar annemler ben ölürsem. Tek oğullarıyım lan. Acılarını nasıl dindircekler. Olm korkuyom. Ölücem lan. Yardım et.'' Şeklinde bir konuşma yapınca doğal olarak o anda dalga geçmek pek güzel bir şey olmuyor. Bende direk ''Tamam aga merak etme Bursada beraber hastaneye gideriz. Test yaptırırız sana. Zaten bişi çıkcağıda yok ama sen kendi içini rahatlat.'' Ki bu telefon görüşmesinde ben İzmirdeyim oysa Marmarada 480 kilometre uzaktan nası yardım edebileceksem o yardımı ettim işte. Eh Marmarada okuyan bu arkadaşım ordan bir arkının babasına gösterince kendisini sadece basit bir üşütme olduğunu gördü keh keh keh. Ama çocuk o hafta yaşlanmıştı alsşkeaşsle. Takma kafana birşeyin yoktur. Yok ben rahat değilim dersen git test ol. Ama test sonuçlarını banada bildir. Sen kansersen bende kanserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Düzenli checkup yaptırın. Erken tehşis ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 banada arkadaş anlattıydı..onun bi arkadaşı internette aids belirtilerini okumuş..hepsi tutuyo filan demiş..ben aids oldm filan die yaymış mal gibi.. kendisi hala aramızda.. o.o yaw hiç önem vermiyoz walla sağlıımıza bi çekap yaptırsam neler çıkıcak kim bilir.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 özelden biraz kan gönderde tahlil edeyim ben bakalım neymiş sorunun. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 abi televizyonda yada internette belirtilere bakarsan ben hem akciger kanseri hem aids hemde burger hastasıyım. :) boyle arastırıp da kendini evhama sokma fazla insan kafayı yiyo.olmasa bile hastalıga inanıyosun yani.doktor a git de bi rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bisey yoktur bap, o belirtiler cogu insanda mevcut ztn. cokta evham yaparsan git yaptir tahlilini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bir kontrole git derim ben. Allah korusun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu belirti işi hiç objektif olmuyor,en doğrusu gidiyosun doktora bakıyolar gerekli tahlillere çıkıyor sonuç.Şunuda söliim sonuç allah göstermesin olsumsuz çıkarsa,bi doktorla kalma en az 3-4 doktora daha gitmekte fayda var.Dedeme Akciğer kanseri teşhisi konduğunda bi doktor götürün 3 ay ömrü var demişti farklı farklı 3-4 doktora daha gittik 3 yıl yaşadı neticesinde yendi kanseri,ama bir akciğer zaten iptaldi kanserli akciğerde yorulmuştu su toplamıştı yanılmıyosam 3 yıl sonunda vefat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bende bu belirtiler yıllardır var hala hayattayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Vücud da morarıklıkalr varmı? Ya da boğazda bezeler filan. Bunlarda ciddi belirtileri arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar