Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kan kanseri miyim?

Spirit_Healer

Öne çıkan mesajlar

uyku tutmayan günlerden birinde zaplarken bi karı programına denk geldim, kaliteli bir profesör konuşuyodu, takıldım 2 dakka.

ellerde ayaklarda ısınamama üşüme, fiziksel bi iş yapınca çabuk yorulma, günde 15 saat uyuyup hala uyuma isteği, ani bir hareket yapınca gözlerin ışıldaması (birden her yer ışık oluyo) gibi şeyler saydı, hepsinin bende olduğunu farkettim oha oldum. tüm belirtiler var,

kan kanseri miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Spirit_Healer said:

ellerde ayaklarda ısınamama üşüme, fiziksel bi iş yapınca çabuk yorulma, günde 15 saat uyuyup hala uyuma isteği, ani bir hareket yapınca gözlerin ışıldaması (birden her yer ışık oluyo) gibi şeyler saydı, hepsinin bende olduğunu farkettim oha oldum. tüm belirtiler var,

kan kanseri miyim?

ellerde ayaklarda ısınamama bende var = kansızlık çözüm ilaç yada kan yapıcı yiyecekler pekmez domates vb...
uyuma problemi çok pc başında durup uyumuyosan yatıyosan bende de olur kalkasın gelmez
ani hareketten kastın kafanı eğersin birden kaldırınca mı mesela ?
tansiyon düşmesi felan olabilir.

kanser değilsindir be iyi yönlerden baktım ben ondan dedim
ha ben kansermiyim ?
bilemiyorum ama veremim...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya öyle bişi.

1 sene öncede arkadaşım internetten akciğer kanserinin belirtilere bakmış. Aradı beni işte.

''Aga akciğer kanseriyim. Ne yapcam lan. Olm tüm belirtiler tutuyor. Ölücem. Yok ne yapcaklar annemler ben ölürsem. Tek oğullarıyım lan. Acılarını nasıl dindircekler. Olm korkuyom. Ölücem lan. Yardım et.''

Şeklinde bir konuşma yapınca doğal olarak o anda dalga geçmek pek güzel bir şey olmuyor. Bende direk ''Tamam aga merak etme Bursada beraber hastaneye gideriz. Test yaptırırız sana. Zaten bişi çıkcağıda yok ama sen kendi içini rahatlat.'' Ki bu telefon görüşmesinde ben İzmirdeyim oysa Marmarada 480 kilometre uzaktan nası yardım edebileceksem o yardımı ettim işte.

Eh Marmarada okuyan bu arkadaşım ordan bir arkının babasına gösterince kendisini sadece basit bir üşütme olduğunu gördü keh keh keh. Ama çocuk o hafta yaşlanmıştı alsşkeaşsle.

Takma kafana birşeyin yoktur. Yok ben rahat değilim dersen git test ol. Ama test sonuçlarını banada bildir. Sen kansersen bende kanserim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu belirti işi hiç objektif olmuyor,en doğrusu gidiyosun doktora bakıyolar gerekli tahlillere çıkıyor sonuç.Şunuda söliim sonuç allah göstermesin olsumsuz çıkarsa,bi doktorla kalma en az 3-4 doktora daha gitmekte fayda var.Dedeme Akciğer kanseri teşhisi konduğunda bi doktor götürün 3 ay ömrü var demişti farklı farklı 3-4 doktora daha gittik 3 yıl yaşadı neticesinde yendi kanseri,ama bir akciğer zaten iptaldi kanserli akciğerde yorulmuştu su toplamıştı yanılmıyosam 3 yıl sonunda vefat etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...