rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 gecen hafta bilgisayari degistireyim dedim. aniden gaza geldim. gittim cok fazla bir arastirma yapmadan bir kac saat icersinde soyle bir sistem topladim: Gigabyte P35C-DS3 Intel Q6600 Palit Nvidia 8800GT super+ 1GB 2*1 GB OCZ 800 Mhz Ram sorunum bu sistemin hata mesaji vermeden surekli cokmesi. Genelde agir bir is yaparken oluyor. oyun kurulumu, dvdrip gibi. sonra yine kendi kendine aciliyor. guc kaynagi olarak 480 Watt silentstorm vardi onu kullaniyorum. normalde kaldirmasi gerektigini dusunuyorum ama az geliyor olabilir mi? yada akliniza gelen baska bir uyumusuzluk var midir? cpu sogutmak icin standart intel mamulunu kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 işlemci soğutucun düzgün oturuyo mu kablolar falan yerli yerinde sağlam duruyolar mı bi bak önce iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sogutucu`yu cikartip yeniden takacagim da termal kalmamis evde yada bulamiyorum. bulsam bile son kullanma tarihleri var mi bu meretlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hata msjından bahsetsene sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hata mesaji vermiyor ki. mavi ekran bile vermiyor. cat diye kapanip aicliyor. acilista windows biraz once kendikendime kapandim, safe modda aciyim mi diye bile sormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tek dert cpu soğutucusunda da olmayabilir (pek sanmasam da) ekran kartınınkine de bi bak. Termal macunun bozulacağını pek sanmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 power az geliyo olamaz, kendini kapayip acinca cpu sicakligina baksana bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hallettik sanirim. intel`in sogutucusu ile gelen termali silip eski zalman`dan cikan termali bulup surdum. gears of war`i kurarken (daha once kuramiyordum) bir yandan dosya rarlayip, dvd ripliyorum kapanmiyor :) anlamadim ben bu inteli. bilmem kac dolara satiyorsun islemciyi, bir sente duzgun bir macun sur oraya iste. neyse ugrasip fikir verenlere cok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar