Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Çok güzel olmuş son sürüm. Bir sürü ekstra indirilen eklentiler artık default client ile geliyor. UI değiştirmek baya kolaylaşmış hatta hazırda örnek UI ler de var içinde. Pretty pop-up benzeri minik bir baloncuk ve Album Cover Art direk eklenmiş. Klasörden şarkı atarken önbellekte tutuyor, ikinci atışlar çok hızlanıyor vs yani baya baya güzel olmuş :> Benim sorunum şarkı değişirken eskisi gibi çalan şarkıyı ekran ortasına focusa almıyor. Örnek vermem gerekirse a şarkısını açtım sonra da randomladım ve b şarkısına geçti. a ile b şarkısı arasında 500 şarkı var diyelim, b çalarken hala ekranda a şarkısını gösteriyor. Kurcalayıp buna bir çare bulan varmı ? =/ Çalan şarkı başka gösterdiği şarkı benim sittin sene önce tıkladığım şarkı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Winamp,itunes gibi birşey mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ilk defa gördüm ben de o.o ne artısı var wmp/winampa göre falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Evet audio player, baya fonksiyonlu ama esas espirisi inanılmaz az ram yemesi. Örnek transparency, album kapağı vs herşey açıkken 8mb ram yiyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aa foobar yenilendimi. 0.9.4.3 kullanıodum, çekeyim hemen yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 iimiş! itunes şimdilik aşkım ama ilerde deniyebilirz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 artık bellek tüketiminin pek önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum. 1gb rami olan bilgisayarda %1 sistem kaynağı tüketmek ile %2-3 sistem kaynağı tüketmek arasında ne kadar bir performans farkı olabilir ki? bence ipod vs ile etkileşebilmesi daha önemli.. o yüzden ryhtmbox for the win =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 DL link veriyimde biri dener bulur belki :/ http://www.foobar2000.org/foobar2000_0.9.5.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aac formatıyla hala sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ryhtmbox? Kaç tane player var yaws? uzak kalmışız programlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aktiftablet said: aac formatıyla hala sorunlu Sen benim soruna çözüm bul, olmadı open source hemen yaz oraya gerekli kodu. PS : Elimde izlemediğin 7 tane Slayers filmi var ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Baştan yazdılarsa liste ile ilgili kodu unutmuşlardır, yeni dosyanın çalmaya başlamadı olayına listede o varsa o dosyanın seçilmesi işlevini bağlıycaklar, 1 satırlık kod yani, ama uğraşıp programın kodlarından onu bulamam, sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 rhythmbox, Ubuntu (linux surumu) ile gelen default player. Alakan yoksa duymaman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 o deilde şu üstteki barı nası yapıosnz?windowblinds/xp kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Tyrael said: o deilde şu üstteki barı nası yapıosnz?windowblinds/xp kullanıyorum Objectdock diye aratıver :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar