Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Foobar 0.9.5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Çok güzel olmuş son sürüm. Bir sürü ekstra indirilen eklentiler artık default client ile geliyor. UI değiştirmek baya kolaylaşmış hatta hazırda örnek UI ler de var içinde. Pretty pop-up benzeri minik bir baloncuk ve Album Cover Art direk eklenmiş. Klasörden şarkı atarken önbellekte tutuyor, ikinci atışlar çok hızlanıyor vs yani baya baya güzel olmuş :>

Benim sorunum şarkı değişirken eskisi gibi çalan şarkıyı ekran ortasına focusa almıyor. Örnek vermem gerekirse a şarkısını açtım sonra da randomladım ve b şarkısına geçti. a ile b şarkısı arasında 500 şarkı var diyelim, b çalarken hala ekranda a şarkısını gösteriyor. Kurcalayıp buna bir çare bulan varmı ? =/

Çalan şarkı başka gösterdiği şarkı benim sittin sene önce tıkladığım şarkı =(

Mesaj tarihi:
Evet audio player, baya fonksiyonlu ama esas espirisi inanılmaz az ram yemesi. Örnek transparency, album kapağı vs herşey açıkken 8mb ram yiyor :>
Mesaj tarihi:
artık bellek tüketiminin pek önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum. 1gb rami olan bilgisayarda %1 sistem kaynağı tüketmek ile %2-3 sistem kaynağı tüketmek arasında ne kadar bir performans farkı olabilir ki?

bence ipod vs ile etkileşebilmesi daha önemli.. o yüzden ryhtmbox for the win =)
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
aac formatıyla hala sorunlu

Sen benim soruna çözüm bul, olmadı open source hemen yaz oraya gerekli kodu.

PS : Elimde izlemediğin 7 tane Slayers filmi var ona göre.
Mesaj tarihi:
Baştan yazdılarsa liste ile ilgili kodu unutmuşlardır, yeni dosyanın çalmaya başlamadı olayına listede o varsa o dosyanın seçilmesi işlevini bağlıycaklar, 1 satırlık kod yani, ama uğraşıp programın kodlarından onu bulamam, sry.
  • Yeni Oluştur...