asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 can sıkıntısı, bu arada bir e-posta geldi. 12 kişi nasıl 13 kişi oluyor? biraz bekleyin o değişir kendisi. edit: posta farklı e-posta farklı di mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 -rep.başarısız çalışma. soldaki adamın kafası kesik kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 idare eder beah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bilmem nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben çözemedim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 başlığa bir hevesle giğrdim de neys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 5 + 1 tane çift(bunların evli olması ve dolayısıyla çiftlerin tane başına bir bayan taşıması lazım)(+1 lik kısım dakilerin cinsiyeti önemli deil.eer üretken bir çift ise +1 lik birimin üyeleri kısır.yok aynı cinstenseler o zaman hemcinslerine ilgi duymamaktadırlar.)(5)kısımbunların üreme engeli olmayacak.(kısır deiller)yeterli deneme süresi.(o da öle bişi)uygun koşullar sağlandığında n gün içerisinde 12 kişi 13 kişi olabilir.(çiftlerden bir yada bir kaçının ikiz doğurmadığı ve "p"iz doğuramayacağı var sayılmakta. [2=) min_istatistiki_doğum_süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 açmıştım ben bunu bir yere çözüştüm de bulursam koyarım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 62 den 63 yapma hedesi vardı o daha ilginçti MATEMATİĞİN SİHRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 açmıştım ben bunu bir yere çözüştüm de bulursam koyarım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 62 den 63 yapma hedesi vardı o daha ilginçti MATEMATİĞİN SİHRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar