DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 format attıgım pc ye daemon tools kurdum fakat virtual room yaratırken hata veriyor ne yaptıysam çözemedim sorunu bilen yaşayan sorunu çözebilicek varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 resim şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet resim öyle de çözüm ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tekrar kur kurarken bir yerde drivelara verilmek istediğin ID gibi bir şey soruyor onu değiştirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 denedim sormuyor malesef öyle bişey :( scsi/raid host controller Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12) Bu aygıtı kullanmak istiyorsanız bu sistemdeki diğer aygıtlardan birini devre dışı bırakmanız gerekecek. Bu aygıtın sürücüleri makine yeniden başlatıldığında kaldırılır. Bu aygıtta yaptığınız değişiklikler saklanmaz. şeklinde bi hata buldum burdan kaynaklanıyor olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bu sorunu çözen istanbul içinde olursa yemek ısmarlicam .. (: rüşvet işe yaricakmı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Kullandığın sürüm eski olabilir. Eski sürümlerde bu senin dediğin "Invalid Device" ve code:12 hataları "known issues" olarak geçiyordu. En yeni sürümü yüklersen belki düzelir. Yeni sürüm yüklemek işe yaramazsa Aygıt Yöneticis > SCSI Device disabled ise onu enabled yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 son sürüm indirdim internetten hem lite hemde pro versiyonlar 2 sini de denedim bişey değişmedi hatta alcohol de yükledim onda da aynı sorun var ... zaten sorun o scsi enable ama kod 12 veriyor [ Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 evet arkadaşlar uzun ve yorucu araştırmalarım sonucu sonunda sorunu çözdüm mesele son sürüm olmasından kaynaklıymıs 4.xx serisi bazı bilgisayarlarda bu sorunu yaratabiliyormuş 3.47 versiyonunu indirirseniz direk çözülüyor problem aynı sorunu yaşayan olursa diye buraya anlatmak istedim... (daemon toolsa mail attım saolsunlar cevapladılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 onlara yemek ısmarlayamıcana gore, bana ısmarlayabilirsin o zaman. yarın 18.00'da bakırköy gelik restoranda bulusalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 aha ırmarlıyım yemek ama çok uzak bakırköy beşiktaşa gel bi pizza ısmarlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 başka bir sorunun varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar